facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sulas MC

Sulas MC
"1 Maj 2007 slår de nybyggda Sulas MC i Strängnäs upp dörrarna.Hos oss hittar du både nya hojar från Honda Indian, Suzuki och Husqvarna. ATV och UTV från Kymco, Suzuki och Polaris. Vi har även EU-mopeder av märkena Reiju, Drac, Sym och Peugeot. Samt begagnade hojar från alla större MC-märken, verkstad och en stor avdelning för tillbehör och kläder.Auktoriserad verkstad för Kawasaki, Honda, Suzuki, Indian, Victory, Husqvarna, Suzuki ATV, Kymco och Polaris.Välkommen in till oss.MC-butiken för dig och din hoj!"
Address: Annebergsvägen 2, 645 41 Strängnäs
Phone: 0152-33 11 50
City: Strängnäs
Zip Code: 645 41


Similar places near
Hojdelen Hojdelen 1 km Kan bara säga att bättre tillmötesgående och goa gubbar får man leta länge efter. Jag...
No Name Mc Strengnäs No Name Mc Strengnäs 1 km Fantastiska människor som äger och tar hand om stället
Reviews
De hjälpte mig med en goodwill garanti och service på min indian. Upplevde både säljare och verkstad som riktiga proffs. Har varit hos många mc butiker men denna är helt klart en av de bästa. Rekommenderas
Kanon bra personal och Service Man hittar ALLTID något Villhöver när man är där
Tråkig kvinna på övervåningen, tappade helt lusten att köpa hjälm och mc kläder där. Gick därifrån utan att handla.
Trevligt ställe… synd dom inte hade min olja
Har köpt en del delar till hojen och varit flera gånger på deras testdagar på våren. Har alltid blivit bra bemött, speciellt av skåningen i Uppsala som är väldigt lätt att ha och göra med. Beställde nyss GIVI fästen för sidoväskor till en Suzuki 650 V-Strom och servicen var suverän.
Har köpt 3 motorcyklar i butiken i Strängnäs och annan utrustning, den sista var en BMW. Dom kan ej utföra en service, vilket jag köper,,,, Men dom vägrar att bytta ett däck på BMW och det spelade ingen roll om jag tog av fälgen från hojen, Detta tycker jag är skitdålig kundvård, Kommer inte att handla där mera, Så tänker er om på vilket märke ni köper hos dom, fel märke ingen hjälp !!!
Känner mig köpnödig!
Förra året 2018 köpte jag min första hoj här, en beg. Suzuki SV650S 2007. Efter att den ställdes in i vinterförvaring och efter vinterservice visade sig att: - Bromsvätskan hade inte bytts på många år - Glykolet hade inte bytts på många år - Batteriet hade <30% laddning vid last - Växellådan aldrig öppnad Mekanikern gissade att vätskorna aldrig bytts sen hojen var ny, och att den servats helt av förra ägaren. Så det som skulle vara en vanlig årsservice gick på nästan 5000 spänn inklusive nytt batteri. De erbjöd en värdecheck på 300 spänn i ersättning. TL;DR: Köper ni begagnad hoj här, anta att den inte är servad.
Fick problem med min MV som vägrade starta, ingen i Stockholm kunde hjälpa till så Sulas MC utanför Uppsala to the rescue. Snabb hjälp, trevligt bemötande och inget snack - bara bra service. Fick hjälp direkt. Några dagar senare kunde jag hämta hojen som startade bättre än när den var ny. Tack igen Sulas!
Alltid lika trevligt att komma dit Mycket kompetent personal
Comment on this business

to add Sulas MC map to your website;