facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sumo Sushi

Address: Borgmästaregatan 9, 37135 Karlskrona
City: Karlskrona
Zip Code: 37135


Similar places near
Yame Sushi Karlskrona Yame Sushi Karlskrona 400 meter KATASTROF! Maten 1,5h sen… Kunde ej förstå vägbeskrivningen till sjukhuset. Trotts at...
Yame Sushi Yame Sushi 420 meter Godaste sushin på länge! Superfräsch fisk, reäla bitar, gott ris och generöst med til...
Reviews
Riktigt himmelsk sushi. Beställde personligen en 40bitars mixplatta att dela med familjen. De missade först fyra stycken bitar, men efter att vi sa till så fixade de det snabbt. Många olika intressanta smaker som alla smakade riktigt gott! Kan verkligen rekommendera om man letar efter sushi som blir svår att glömma.
Stans bästa sushi, men räkna med 10-15 minuters längre väntetid än vad de säger i telefon.
Trevlig personal, okej miljö och helt klart godkända sushi menyer med lagom stora munsbitar. Ett måste att prova på om man har vägarna förbi.
En lite dyrare sushi som inte utmärker sig något speciellt
Bra och tydliga menyer, dock lite svårt att veta vad som är starkt och inte! Bra ris och fräsch fisk. Lite stora bitar för mig och segt sjögräs runt bitarna som gjorde det svårt att bita av dem, så det blev ganska kladdigt. Minus för brist på lite sjögrässallad på tallriken och att misosoppan kostade 15kr.
Godaste sushin i vår stad enligt mig
Bra och tydliga menyer! bra personal!
Comment on this business

to add Sumo Sushi map to your website;