facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sund och lycklig

Sund och lycklig

About

Friskvård- och kostkonsult
Avslappning- och Stresspedagog
Livs- och Karriärcoach
Massage
Raindrop teknik
Mindfulness & Mentalträning
Mediyoga
Föreläsning

Story

Hur skulle ditt liv se ut, om...

Du kunde använda dina styrkor medvetet?
Du gjorde det du verkligen vill och mår bra av?
Du hade mer energi, ökat välbefinnande, var mindre stressad eller bara

hade mer tid?

Behöver du hjälp och stöd för att uppnå dina mål och önskningar?

Jag brinner för att hjälpa människor att växa. Jag arbetar med både företag och privatpersoner (par eller enskilda).

Inspiration Livstil Välbefinnande



"Välkommen till Sund och LyckligÖrternas underbara värld med Young Living!Välkommen till min lite grönare värld.Här hittar du tips om hur du kan förändra din vardag till att bli lite mer miljö- och hälsovänlig, minska din exponering mot kemikalier, berika ditt liv och stärka din inre kraft och skönhet.Jag som driver den här sidan tar inget ansvar för hur du väljer att använda din eterisk olja eller annan produkt från Young Living.Jag är oberoende Young Living distributör #15132921Följ mig även gärna på Instagram #sundochlycklig och #aromaakademi och lär dig mer om olika teman för ett hälsosamt liv, utbildningar och om eteriska oljor från Young Living.Varmt välkommenSund och LyckligMed naturens kraft i handenBritta"
Address: Bärsta Skola Enstugan, 61197 Stigtomta
Phone: 0730872610
City: Stigtomta
Zip Code: 61197



related searches:
Reviews
hej! Den här salongen är värsta jag har varit med om. jag bokade en lördag klockan 12 och det var stängt när det var min tur. efter 1 timme ringer hon tjejen som jobbar där och säger att hon missade min bokning! dem verkar inte seriösa.
Rekommenderar varmt Britta är toppen, alltid glad och brinner för sitt jobb. Har testat regndroppsmassage som gör riktigt gott för både kropp och själ. Oljorna är läkande och jag fick mer energi efter behandlingen
Livscoaching hos Sund och Lycklig har givit mig nya insikter som har hjälpt mig i mitt dagliga liv. Jag har fått en bättre självkänsla och jag känner att jag är bra precis som jag är. Jag är gladare och har släppt ångest. Som coach är Britta mycket duktig på att vända och vrida på saker och ting. Med hennes hjälp har jag kommit till nya insikter, förstår problemen och vad jag kan göra åt dem. Hon är flexibel och lyssnar verkligen ! Rekommenderas varmt från hjärtat.
Regndroppsmassagen och dess effekt överträffade mina förväntningar. En helhetsbehandling för både kropp och själ, som verkar och ger energi på djupet. Har provat många olika behandlingsformer och den här var en av bästa behandlingar jag fått genom åren.
Jag har precis varit hos Britta och fått en underbar massage. Hela kroppen känns avslappnad och harmonisk. Britta är mycket kunnig och utför behandlingen professionellt. Jag rekommenderar henne varmt!
Vill tackar för en underbar behandling på Sund och Lycklig. Jag fick regndroppsbehandling och kan bara jättevarmt rekommandera dessa ljuvliga behandling där kropp och sinne får slappna av o jag verklingen blev av med ont !!! Tack så jättemycket Britta
En fantastisk Aromateraput med mycket erfarenhet och stora pedagogiska kunskaper som hon gärna delar med sig på de kurser hon håller.
Så avslappnad efter en härligt regndroppsmassage hos Britta, tack kommer gärna tillbaka <3
Översatt av Google Efter en behandling med dig med de eteriska oljorna känner jag mig jordad och full av energi. Tack Britta, jag rekommenderar dig gärna. Original Nach einer Behandlung bei Dir mit den ätherischen Ölen fühle ich mich geerdet und energiegeladen. Danke Britta, ich empfehle dich gerne weiter.
Comment on this business

to add Sund och lycklig map to your website;