facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sundbybergs Bangolf

Sundbybergs Bangolf

About

Golf på klassisk mark - Mitt i Sundbybergs välbesökta och natursköna område vid Golfängarna ligger våra två uppskattade 18-hålsanläggningar för bangolfspel.

En plats för alla - Vänner, familjer, kollegor och varför inte nya bekanta?

Story

Sundbyberg bangolf - Välkommen till en anläggning i världsklass och en garanterad naturskön upplevelse

Paus, mat & dryck - Njut av en paus och någonting att äta och dricka på vår stora terrass med utsikt över den växtrika äventyrsbanan. Vi erbjuder ett par lättare rätter med dryck och har ett exklusivt utbud av glass.

Temkänsla med företagsgolf - Företagsgolf blir alltmer populärt och är ett roligt sätt att svetsa samman teamet. Hos oss kan ditt företag boka ett trevligt och upplevelserikt event med personalen.

Golf på klassisk mark - Mitt i Sundbybergs välbesökta och natursköna område vid Golfängarna ligger våra två uppskattade 18-hålsanläggningar för bangolfspel.

En plats för alla - Här kan vänner, familjer, kollegor och varför inte nya bekantskaper umgås på ett aktivt, avslappnat och trevligt sätt.

Address: Dimmslöjan 2, 17240 Sundbyberg
Phone: 08-295243
City: Sundbyberg
Zip Code: 17240



related searches: Golfbaren Sundbyberg, Dimslöjan 2 Sundbyberg, Signalfabriken minigolf, Minigolf inomhus Sundbyberg, Minigolf Mall of Scandinavia, Minigolf Stockholm, Solna Bangolfklubb, Minigolf inomhus Stockholm
Reviews
Spelat äventyrsgolf här tre gånger, och har haft en fin upplevelse alla gångerna. Fina, välskötta banor med bra svårighetsgrad. Barnvänligt. Möjlighet att spela även på vanlig 18-håls bangolfbana, även den i fint skick. Dock blir den tråkig efter en runda på äventyrsgolfen. :-
Välskötta banor, mysigt område och bra glass!
110 kr för att spela minigolf? Är det guldbollar vi spelar med eller vad är de frågan om? Lite väl överprisat tycker jag.
Fina och roliga banor - perfekt med en "äventyrsbana" med enklare hål som passar även för barn. Extra plus för att en får spela hur många rundor en vill! Trevligt med fik, glass och lummigt runt banorna så att det går att hitta skugga en varm dag. Finns även en toalett och möjlighet att fylla på vatten. Rolig upplevelse för stora och små, ett besök rekommenderas varmt!
Välskötta banor. Trevlig personal. Kiosken har bra utbud. Rekommenderas.
Mycket bra minigolfbana dock är priset lite väl dyrt för en vuxen. Gått om sittplatser.
Trevligt ställe,rolig bana att gå på. Välskött. Första gången, bra intryck. Får spela hela dagen om vill. Kiosken har enkelt utbud av ätbart,glass och läsk.
Fin minigolf och stora mjukglassar! Väldigt familjevänligt!
10/10!! Super fin miljö, jätte fina banor. Riktigt gott kaffe och god glass!
Lät oss inte spela när vi kom klockan 21 när dom stänger 22. Dom sa att om alla är klara så stänger dom. Att man inte kan släppa in någon på banan om dom kommer bara 5 min efter sista utsläppstid, även fast det inte stod information om någon sista utsläppstid någonstans är väldigt dåligt. Inte bra service på dey här stället.
Comment on this business

to add Sundbybergs Bangolf map to your website;