facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sundets Läkargrupp

Address: Vikingav. 1, 237 31 Bjärred
Phone: (046) 29 73 70
City: Bjärred
Zip Code: 237 31



related searches: Sundets läkargrupp provtagning, Boka tid Sundets Läkargrupp, Sundets läkargrupp vaccination, Sundets Läkargrupp psykolog, Sundets läkargrupp Furulund, HMC Bjärred, 1177 boka tid, Praktikertjänst24
Similar places near
Skönhet Hav och Sand Skönhet Hav och Sand 44 meter Butiken är nu större och fräsch med en smakfull stil.
Bjärreds Centrum Bjärreds Centrum 54 meter Inte så stort men har det som behövs för en bra träning!
South Africa Wine South Africa Wine 562 meter
Ubåt Ubåt 868 meter
Saltsjöbadens Kiosk Bjärred Handelsbolag Saltsjöbadens Kiosk Bjärred Handelsbolag 1 km Här vet de hur man gör mjukglass! Alltid perfekt gräddig och god! Åk hit innan de st...
Alma Ranebo Sporthorses Alma Ranebo Sporthorses 1 km AR Sporthorses is a showjumping stable based in the south of Holland. Alma is experie...
Pensionat Lugn&Ro&Minizoo Pensionat Lugn&Ro&Minizoo 2 km E6 North...exit 22...then 3 minutes to our B&B...Tegelbruksvägen 3 in Bjärred. Meet ...
Vedelda.se Vedelda.se 2 km Bästa stället som jag känner till.
Åboden Åboden 3 km Superhärlig kanot och båtuthyrning, Pegasus trädgård en halvtimmes paddling bort är p...
Reviews
En vårdcentral som uppenbarligen inte vill ha någon direktkontakt med sina patienter. Fösta steget är att chattfunktion som missar nyanserna i kontakt mellan patient och vårdcentral. Under det senaste året har jag försökt få träffa någon vid två tillfälle, båda frågorna hanterades digitalt utan någon personlig kontakt.
Sämsta vårdcentralen! Dåligt bemötande och man får inte en tid trots svåra smärtor dagligen. Trots att de vet att om man inte får hjälp tidigt så blir åkomman värre. Jag lider uppenbarligen inte tillräckligt mycket enligt dem… SÄMST!
Mycket synpunkter som sannolikt kan härleda från pressen. Men av egen erfarenhet, även om jag inte är medicinskt kunnig, vet jag att det är lätt att komma till även" akut" för simpelheter som influensa mm. Alltid trevligt bemötande och så vitt jag förstår noggranna undersökningar.
Rekommenderar absolut ingen att skriva upp sig här. De gör endast vad de tjänar pengar på. I 4 år har jag kämpat med magsmärtor och alla möjliga problem man kan ha med magen. Varit på 4 olika utredningar varav de säger "vi kollar gluten IGEN". Blivit skriven till dietist två gånger, hinner inte prata med någon av dem ens EN gång då de hoppat av innan min tid. Skriver och klagar på hur ingen velat ta mig på allvar och att mina problem kändes försummade. "Rekommenderar att boka ny läkartid": Ber inte ens om ursäkt att de behandlat en tonårstjej så pass illa som de behandlade mig. Kommer aldrig sluta vara arg eller släppa hur jag blivit behandlad.
Har nu alldeles för många listade patienter så personalen som svarar i telefon har inte som primär uppgift att hjälpa folk utan att hålla folk borta från kliniken. För att få träffa läkare behöver du i princip komma med ditt ben eller arm i en påse..
Blev uppringd kort efter att jag lämnat mitt telefonnummer i växeln. Fick en tid nästa dag. Ingen väntetid och jättetrevlig samt effektiv personal.
Blev väldigt otrevligt bemött av både receptionist och undersköterska. Fick min operation efter några månaders väntande och experimenterande med diverse antibiotika, varpå kvinnan som opererade mig förklarade alla fel läkaren/undersköterskan gjort... Operationen som jag fick är tydligen en operation som bygger på påhittade vetenskaper som redan har blivit motbevisat.
Dödens mottagning och dödens läkare Munira Al Saadie. Kan du se dig själv i spegeln och anse att du är en läkare som ska rädda liv, känner du att du gör ditt jobb? Bort med din läkar licens, du är farlig!
Ny läkare varje gång, tålde inte min medicin men läkare sa att jag måste fortsätta och bokade in tid, när jag kom dit påstod han att tid inte bokats och jag skulle förstå att sluta med medicinen, påstod att det bara finns 2 blodtryckssänkande mediciner mm, mm 0 koll och dessutom otrevlig. Fick bra hjälp av kunnig läkare på annat håll.
Är....kunniga....trevliga.....bra öppettider...känner sig sedd...
Comment on this business

to add Sundets Läkargrupp map to your website;