facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sundsör Ädelträ Sverige

About

Vi tillverkar måttbeställd inredning med designdetaljer som epoxy. Bänkskivor, hyllor, soffbord och matbord. Vi säljer även möbeltorrt virke, planhyvlar och specialsågar, samt fäller träd vid behov.

Story

Vi är behjärtade kreatörer med gedigen utbildning inom: möbelsnickeri, formgivning, och snickeri med yrkesbevis som träarbetare. Vi förädlar virke som annars skulle blivit flis eller ved, tillvaratagande av träd på detta sätt går under benämningen Salvaged Wood. Vi kör motorsågar och motordrivna fordon för virkeshanteringen och last av tonvis med virke. Vi designar exklusiva moderna och unika möbler i stilren design av återvunnet ädelträ och är väl uppdaterade och använder själva samma tekniker och designtillval som i USA och England, epoxy och fjärilskilar, så kallade bowies, tillverkar även exklusiva river- och waterfall bord. Sundsör Ädelträ Sveriges mål är att tillverka vackra möbler av träden som kan leva kvar i generationer. Ortens träföretagsstipendium från DesignaDoors of Scandinavia AB tilldelades vår möbelsnickare tillika CEO Björn Höglander under studietiden i Örnsköldsvik.



"Vi tillverkar måttbeställd inredning med designdetaljer som epoxy. Bänkskivor, hyllor, soffbord och matbord. Vi säljer även möbeltorrt virke, planhyvlar och specialsågar, samt fäller träd vid behov."
Address: HÄSTHAGSVÄGEN 3, 155 91 Nykvarn
Phone: +46720116546
City: Nykvarn
Zip Code: 155 91


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 14:00


related searches: Ädelträ Stockholm, Live edge trä, Köpa mahogny, Snickerivirke Stockholm, Planhyvlad Ask, Okantat virke
Similar places near
Möbelkvaliten Möbelkvaliten 7 km Mycket vänlig, kunnig och hjälpsam personal.
Möbelkvalitén Möbelkvalitén 7 km Mycket vänlig, kunnig och hjälpsam personal.
Reviews
Vi åkte ditt en lördag EM i april 2021 för att köpa en okantad planka till ett av mina möbelprojekt. Efter ett super trevligt och inte mindre proffsigt bemötande åkte därifrån med tre stora mycket fina, uttrycksfulla och möbeltorra plankor 1 x Ek, 2x Ask. Björn är passionerad av trä och design, som vi, och då var lätt att prata med honom om vår projekt för vilket vi fick massor med tips. Björn är en riktig pärla och hans trälager av hög kvalitativa, varierade , uttrycksfulla, möbeltorra svenska trä plankor som han förvandlar med magi och ibland epoxy till häftiga egen designade möbler. Tack Björn för ditt välkommande!! Vi kommer säkert tillbaka snart! Daniel och Linda
Jag rekommenderar starkt att kontakta Björn på sundsör ädelträ både om du söker unikt vackert bord eller du söker kvalitetsvirke att bygga eget utav. Proffsigt, trevligt bemötande och virket och borden är utav ytterst högsta kvalitet!
Skapade ett fantastiskt fint bord till oss i ett stycke alm. Väldigt lyhörd och skicklig.
Grymt hög servicenivå. Kommer definitivt handla mer!
Tack för fina hyllplan!
Comment on this business

to add Sundsör Ädelträ Sverige map to your website;