facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sundstorps cykel

Sundstorps cykel

About

Här kan du få hjälp med cykelinköp, cykelreparationer, service och reservdelar mm. främst inriktad på mtb och landsväg.

Story

Har du växlar som bråkar, bromsar som tar illa eller behöver din cykel bara lite extra kärlek. Låt mig hjälpa till. Vi bistår med det mesta inom cykelväg gällande reparationer, reservdelar samt service.



"Vi saluför mountainbike och racercyklar från ORBEA MONDRAKER & BHBIKES. Vi erbjuder dig ett förstklassigt sortiment av cykeltillbehör och udda produkter som du inte hittar i din vanliga cykelbutik. Märken som ONEUP - BIKEYOKE - MAXXIS - CUSHCORE - CRANK BROTHERS - DT SWISS - POC - VAUDE - VITTORIA CYCLING SHOES MFL hittar du alltid hos oss på Sundstorps Cykel. Vi erbjuder även cykelservice i absolut toppklass till rätt pris. Vi utför alla tänkbara servicearbeten från punkteringslagning till kompletta custombyggen av cyklar. Välkommen till oss!"
Address: Olasvägen 27, 439 72 Fjärås, Hallands Län, Sweden
Phone: 030026900
City: Fjärås
Zip Code: 439 72



related searches:
Reviews
Fantastisk hjälp och service. De vet hur man ska bemöta en kund. Blev rekommenderad att vända mig till dem och jag kan gladeligen rekommendera dem vidare. Mycket velande med val av cykel och det föll på en Orbea Occam. Jag kommer inte bli missnöjd och det tack vare den hjälpen jag fick.
Sundstorps Cykel hjälpte mig med köp av gravelbike. Staffan ledsagade mig i denna djungel av utbud och svarade på alla mina frågor och tankar under processen. Är numera supernöjd ägare av en Bottecchia Monster och får alltid bästa hjälpen med nya frågor och hjälp att meka/service. Rekommenderas varmt!
Startade ett garantiärende med en ram som jag köpt från ett annat ställe och frågade Staffan om han kunde hjälpa mig med ärendet då dom har BH som leverantör. Ärendet har hållt på sen november och Staffan kämpar fortfarande åt mig och håller mig uppdaterad noga. Det är kärlek och passion märker man och vi är nära att ro ärendet i hamn. 5 stjärnor hittils och fler stjärnor när ärendet är i hamn. I framtiden, kanske till sommaren, blir det definitivt cykelköp och besök här trots att jag bor i Malmö.
Bra service, bra priser, skön personal! Ger "det lilla extra" som man kommer ihåg .
Har varit hos Sundstorpscykel flertalet gånger med både ombyggnation av cykel till akut hjälp. Här finns oerhört mycket bra kunskaper och servicekänslan är på topp. Bra utbud av tillbehör finns oftast hemma för snabb åtgärd. Kan bara varmt rekommendera alla denna grymma Cykelaffär. Sundstorp: Ni har räddat mig flertalet gånger då antingen min eller grabben cykel havererat!
Otroligt bra kundservice. Snabb respons och totalt krångelfria! Köp cykel här!
Bra service och man får alltid hjälp när man behöver, ett ställe man kan åka till och bara snacka cykel Rekommenderar dem starkt
Super trevlig personal fixade lite uppdateringar på min orbea. Kan bara säga att jag är supernöjd.
Kingen på cykel, ställer alltid upp fixar en ens hoj.. Rekommenderas varmt om ni söker en cykelhandlare som bryr sej om sina kunder.
Fantastiskt bra service och trevlig bemötande.
Comment on this business

to add Sundstorps cykel map to your website;