facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sundsvall Energi

Sundsvall Energi

About

Välkommen till Sundsvall Energis officiella Facebooksida! Här kan du ta del av information, få tips och svar på dina frågor. Sidan är bemannad vardagar 8.00-17.00, ställ en fråga och vi svarar inom 24 timmar!

Story

Välkommen till Sundsvall Energis officiella Facebooksida! Sidan är bemannad under vardagar kl. 8.00-17.00. Vårt mål är att återkoppla så snart som möjligt och ge dig svar inom 24 timmar.

Syftet med Sundsvall Energis Facebooksida är att förstärka dialogen mellan oss på Sundsvall Energi och våra kunder. Vi vill kommunicera med dig som är kund hos oss, men även med dig som kanske funderar på att bli det. Här kan du som är kund eller som är intresserad av oss ta del av information, få tips och svar på dina frågor.

Företagsfakta
Målet och drivkraften för oss är att våra verksamheter el, fjärrvärme, fjärrkyla, energitjänster och avfallsbehandling ska vara bra för människorna och miljön och bidra till Sundsvallsregionens fortsatta utveckling. Vi är det lokala alternativet på energimarknaden och står för närhet, trygghet och öppenhet i kontakten med våra kunder.

Varje dag tar cirka 80 000 Sundsvallsbor del av vår fjärrvärme – såväl bostäder som företag, skolor och sjukhus. Huvuddelen av produktionen sker vid kraftvärmeverket i Korsta. Här producerar vi både el och fjärrvärme, cirka 75 000 MWh el och cirka 650 000 MWh fjärrvärme per år.

Vi ägs av Sundsvalls kommun och har cirka 95 medarbetare.

Hur vi arbetar med sidan
Sundsvall Energis marknadsavdelning ansvarar för och administrerar Facebooksidan. Om vi inte kan svara, så kontaktar vi den i organisationen som kan förmedla ett korrekt svar. Vid personliga frågor där anläggnings-ID, e-post eller övriga personliga uppgifter behandlas, hänvisar vi till e-post eller telefon.

Tänk på
Tänk på att inte lägga upp känslig information, till exempel personuppgifter, på Facebooksidan. Vi rekommenderar telefon eller brev för sådana ärenden. Inlägg som riskerar att kränka enskilda personers integritet eller uppgifter som kan innebära brott får inte heller läggas upp här.

Inlägg med följande innehåll kommer att tas bort
Sekretessbelagda uppgifter · Känsliga eller integritetskränkande uppgifter · Uppgifter som skulle kunna innebära brott · Reklam för produkter och tjänster från privata företag. Om du som besöker sidan upptäcker kränkande innehåll eller har synpunkter på den här Facebook-sidan, kontakta vår marknadsstrateg Therese Eriksson, e-post: [email protected].

Foton och filmklipp
Det är inte tillåtet att publicera bilder eller videomaterial på denna Facebooksida.

Address: N Järnvägsgatan 1, 85123 Sundsvall
Phone: 060-19 22 00
City: Sundsvall
Zip Code: 85123


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: sundsvall elnät, sundsvalls energi
Similar places near
Grönborg Grönborg 2 km Trevligt att gå här. Fin miljö och lugnt område.
Reviews
Helt otroligt bra faktiskt, från beställning till leverans så har allting fungerat supersmidigt samt alltid ett vänligt bemötande och kunniga medarbetare. Varje gång jag ringt 3 tillfällen har jag dessutom kommit fram omgående vilket är ett stort plus. Kan bara rekommendera Sundsvall energi
Bedrövlig kundservice.
Bra service.....
Comment on this business

to add Sundsvall Energi map to your website;