facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sunnanö Camping

Sunnanö Camping

About

Sunnanö Camping

Story

Sunnanö camping med 14 campingstugor, ca 2 km från Öregrund. Restaurang, Boulebana, båtuthyrning och bad.

Address: Sunnanövägen, 742 43 Öregrund
Phone: 0173-300 64
City: Öregrund
Zip Code: 742 43


Reviews
Väldigt mysig och fin camping bra mat i restaurangen. Campingstugorna kunde ha lite bättre standard men ok för några nätter. Önskade att det funnits cyklar att hyra lite väl långt att gå om man vill åka in till Öregrund och strosa lite. Vi återkommer gärna till campingen. Promenadmöjligheter: Fin miljö att promenera i. Mat och dryck: Väldigt god mat i restaurangen.
Lugn och fin camping i bra läge. Trevlig personal. Närhet till Öregrund, möjlighet att hyra kajak, cykeltrampbåt och båt med motor. Fin strand och trevlig bra resturang.Tjänst: 5/5
En okej camping, två nätter i stuga.Rum: 3/5
Här för åttioelfte gången och inte den sista. Nog om det!Tjänst: 4/5
Ligger fint vid vattnet. Vi hade husbilsplats.Tjänst: 5/5
Fin camping, toaletter och dusch var väl inte de finaste men det fungerade. Bra bad för barnen och gångavstånd till fina öregrund. Maten på campingens restaurang var skitbra!
Bra camping, fint vid vattnet med möjlighet till fiske. Men ett minus är herrarnas toalett.. luktar utedass och ibland var det fecalier på toalettsitsen.
Sunnanö Camping är en vackert belägen campingplats alldeles vid vattnet. Det är promenad-/cykelavstånd in till Öregrund. Dem har en bra restaurang på området med fulla rättigheter och en fin badplats. Det hade blivit fem stjärnor om det inte vore för de hutlösa priserna. 350kr per dygn för tältplats utan el kan jag tycka är alldeles för styvt.
Fin liten camping. Trevlig och tillmötesgående personal. Restaurangen var bra i år. Förra året var det NYC Burger som också var bra, något vi med barn uppskattade. Rena men något slitna toabås. Servicehus med endast en spis med ugn, vilket gjorde att det lätt blir kö när ugnen ska användas.
Förfaller mer för varje år. Service husen i urusla skick. Absolut inte värt pengarna längre.
Comment on this business

to add Sunnanö Camping map to your website;