facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sunne Camping Och Sommarland

Address: Kolsnäsvägen 4, Värmland
Phone: 056516770
City: Värmland


Reviews
Det finns väldigt mycket att förbättra. Campingen skulle vara 4 jag upplevde både lokalerna, städningen och servicen som en svag 3:a som max. Att på en camping där barn ska kunna springa iväg till kiosken och köpa dricka/glass etc inte kunna betala med kontanter är ju urdåligt. att det inte finns fler toaletter 2 servicehus med 5 toalter på vardera på en camping med så mycket boende är oxå helt ofattbart för mig. Dåligt med lekplatser, och de som fanns var inte alls så bra. varken våra 7 och 9 åringar tyckte att det var kul, dottern på 2 år hade inte heller mycket att leka på. Aktiviteterna som erbjöds tyckte vi så där om, med ca 3 timmar mellanrum mellan varje där första startar vid 10 och sista är vid 16. Vår uppfattning om campingen var inte alls 4 stjärnigt. Tyvärr lämnade vi besvikna och dessutom en dag tidigare då vi kände att vi inte orkade mer.
Bra familjerum och fin strand. Negativt var dock att ta sig till stranden med barnvagn, järnväg rätt igenom campingen och på vardagarna går tågen tätt. Verkar vara den lokala häng ytan för traktens a-traktorer med musik dygnet runt. Få lekplatser och servicehus.
Modern camping i nära anslutning till Sunnes sommarland med bad. Alltid fräscha toaletter och duschutrymmen. Nära till servicehus med kök och tvättstuga för de som vill ha det och med bra källsorteringsmöjligheter. Vi hade tältplats utan att vi behövde trängas, trots att det var midsommartider. Rekommenderas!
Kändes väldigt instängt när det var staket åt alla håll. Mycket hundförbud vilket var svårt att habitat bra ställen att rasta på om man inte vill rasta hunden på parkeringen utanför. Det funkar ju de dagar det inte är sommarvärme.
Fantastiskt vackert belägen camping. Mycket bra lekplats nära stranden. Ta plats 10, 11 eller 12 så ser man barnen när de leker. Badlandet får 7,5/10. Ganska långa köer till åkattraktioner innan lunch. Värt ett besök om man har barn alla dagar i veckan!!
Epatraktorer och liv strax utanför campingen på nätterna, järnvägen är man ju mer beredd på. Totalförvirring i receptionen med långa köer.
Jätte mysig stuga, vi borde i en stuga som 6 personer får plats i med dusch och toalett. Maten var så där, hade önskat mig lite mer att välja på än hamburgare, kebab, korv och falafell och det var inte tillagat med "kärlek" direkt. Men jätte fint och mysigt område, mycket att göra.
Extracampingen alltid kul, för övrigt fräscht i andra delar av anläggningen.
Det var mycket mankunde göra och snäll personal. Men jag tycker att om man betalar för att gå in så borde man få en nyckel grattis till där man kan ligga sina värde saker. Och det borde vara mer varmt vatten i alla vatten attraktioner.
Wowww vi hade haft väldigt bra men hade en dålig gränne svartsjuk och respekt less dam gick flera gången till vakt anmäla men de vet att stör familj som har ansvaret om allt Annas allt bra och fint stället utan dålig granne
Comment on this business

Directions to Sunne Camping Och Sommarland with public transportation


Kolsnäs Stationen 140 meters
Sunne, Hotell Selma Lagerlöf 180 meters
200
212
250
255
Sunne Sundsbergs gård 270 meters
Sunne, Sundsbergs gård 270 meters
200
212
250
255

to add Sunne Camping Och Sommarland map to your website;