facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sunne Swecamp Kolsnäs

Address: Sunne, Sweden
City: Sunne



related searches: Sunne Sommarland, Leksand Sommarland pris, Duse Udde, First Camp Ekerum, Skara Sommarland camping, First Camp Mölle -- Höganäs, Moraparken Hotell, Råå camping
Similar places near
Sunne Camping och Sommarland Sunne Camping och Sommarland 128 meter Fantastisk camping... Inte långt ifrån 5 stjärnor... De ja saknar är CamperClean, cam...
Fryken Fryken 5 km Supergod Calzone. Har varit min favorit pizzeria under många år.
Reviews
Det finns väldigt mycket att förbättra. Campingen skulle vara 4 jag upplevde både lokalerna, städningen och servicen som en svag 3:a som max. Att på en camping där barn ska kunna springa iväg till kiosken och köpa dricka/glass etc inte kunna betala med kontanter är ju urdåligt. att det inte finns fler toaletter 2 servicehus med 5 toalter på vardera på en camping med så mycket boende är oxå helt ofattbart för mig. Dåligt med lekplatser, och de som fanns var inte alls så bra. varken våra 7 och 9 åringar tyckte att det var kul, dottern på 2 år hade inte heller mycket att leka på. Aktiviteterna som erbjöds tyckte vi så där om, med ca 3 timmar mellanrum mellan varje där första startar vid 10 och sista är vid 16. Vår uppfattning om campingen var inte alls 4 stjärnigt. Tyvärr lämnade vi besvikna och dessutom en dag tidigare då vi kände att vi inte orkade mer.
Bra familjerum och fin strand. Negativt var dock att ta sig till stranden med barnvagn, järnväg rätt igenom campingen och på vardagarna går tågen tätt. Verkar vara den lokala häng ytan för traktens a-traktorer med musik dygnet runt. Få lekplatser och servicehus.
Modern camping i nära anslutning till Sunnes sommarland med bad. Alltid fräscha toaletter och duschutrymmen. Nära till servicehus med kök och tvättstuga för de som vill ha det och med bra källsorteringsmöjligheter. Vi hade tältplats utan att vi behövde trängas, trots att det var midsommartider. Rekommenderas!
Epatraktorer och liv strax utanför campingen på nätterna, järnvägen är man ju mer beredd på. Totalförvirring i receptionen med långa köer.
Kändes väldigt instängt när det var staket åt alla håll. Mycket hundförbud vilket var svårt att habitat bra ställen att rasta på om man inte vill rasta hunden på parkeringen utanför. Det funkar ju de dagar det inte är sommarvärme.
Fantastiskt vackert belägen camping. Mycket bra lekplats nära stranden. Ta plats 10, 11 eller 12 så ser man barnen när de leker. Badlandet får 7,5/10. Ganska långa köer till åkattraktioner innan lunch. Värt ett besök om man har barn alla dagar i veckan!!
Jätte mysig stuga, vi borde i en stuga som 6 personer får plats i med dusch och toalett. Maten var så där, hade önskat mig lite mer att välja på än hamburgare, kebab, korv och falafell och det var inte tillagat med "kärlek" direkt. Men jätte fint och mysigt område, mycket att göra.
Härligt ställe, vackert belägen vid en stor sjö. Alldeles bredvid Sunne sommarland och Kolsnäs folkets park, där Frykdalsdansen är ett kändistätt evenemang. Fräscha toaletter och duschar. Ett tråkigt minus är järnvägen som går rakt igenom campingen och delar campingen i två delar. Och så är det inte så hundvänligt när det gäller promenader runt på campingen, mycket avstängt och förbud för hund. Även stigen runt Kolsnäs udde är det förbudsskyltar gällande hund. Och då är det inte ens nära badstranden. Tråkigt. För egen del så plockar vi ALLTID opp efter våra hundar. Sunne, följ Saxnäs på Ölands exempel, både rastgård och agilitygård.
Extracampingen alltid kul, för övrigt fräscht i andra delar av anläggningen.
Bra camping! Tältplatserna var lite för lutande för vår smak men det var inte fullbelagt så vi kunde uppgradera till jämnare tältplats - med el och vatten även om vi inte behövde detta. Trevliga tjejer i personalen. Fin välskött och kul minigolfbana. Toppenfina familjerum för toa och duschbestyr. Vi hade lite för kallt väder för bada, men testade lite beachvolleyboll. Minus- mycket fåglar som blivit vana vid matrester
Comment on this business

to add Sunne Swecamp Kolsnäs map to your website;