facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sunne Vårdcentral

Address: Åmbergsvägen 12, 686 22 Sunne, Sweden
Phone: 0565 - 475 10
City: Sunne
Zip Code: 686 22



related searches:
Reviews
Varför står telefonnumret kvar? Används inte längre...
Förra veckan blev jag operad i Karlstad. Eftersom jag bor i närheten av Sunne ville jag att man byta bandaget på halsen. Det var verkligen nödvändigt. Tyvärr var det inte möjligt i Sunne. Meningen är att jag ska åka till Karlstad därför att man inte är ansvarig för det och jag dessutom har ingen bokad tid. Jag hade dåliga erfarenheter där redan flera gånger. Man får ingen snabb hjälp och det är nästan omöjligt att komma till en läkare vid behov. Jag vet inte om man inte vill eller inte kan ? I det här systemet är det bättre om man inte bli allvarligt sjuk. Jag är verkligen väldigt besviken !
Otroligt ovillig personal att hjälpa, jag förstår att det kan hända nån gång att det blir fel men de har en 100% marginal på fel eller bortfobbning och då är det något annat. Över ett års jobbig tid och fler läkare.. fortfarande kvar på sidan ett de har inte kommit någonstans med något. Ren katastrof endera vill de inte och det är illa eller så kan de inte och det är helt katastrofalt
walla mitt hjärta stoppades
Otrolig svårt att nå via telefon, det går bättre via mejl. När man får en tid, är de lugna, lyssnar bra och tar problemet seriös.
Har lämnat blod här i många år,helt ok ställe..
Underbar personal, lugna, trevliga och har tid för sin klient.
Omöjligt att komma fram på tel.
Lätt att parkera, bra bemötande.
Nonchalant bortom alla rimliga gränser.
Comment on this business

to add Sunne Vårdcentral map to your website;