facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sunnerbohov

Address: Fritidsvägen 5, Ljungby
City: Ljungby


Similar places near
Annelundskyrkan Annelundskyrkan 658 meter Troligen den vackraste kyrkogården jag sett. Väldigt intressant utseende på kyrkan me...
Ljungby kommun turistbyrå Ljungby kommun turistbyrå 1 km Ljungby har kallats Sveriges tråkigaste stad. Vi hade det bra här.
Mariakyrkan, Ljungby Mariakyrkan, Ljungby 2 km Här finns ro för stressade själar. Rekommenderas varmt.
Södra Ljunga kyrka Södra Ljunga kyrka 11 km Här finns ro för stressade själar. Kyrkan är under renovering. Vacker plats.
Mistelås kyrka Mistelås kyrka 31 km Släktträff vid den 'gamla familjens kyrka'...
Reviews
Mkt trevligt upplägg på mångkampen. Vi kom hit kvällen innan och tränade lite. Man får verkligen uppleva friidrotten nära nära. En kulstöt bort ligger hockeyhallen och på våning två serveras lunch, superbra upplägg. Funktionärer och övriga i klubben, Ljungby, fantastiskt servicekänsla och fint bemötande, en klubb som gillar idrott
Trevlig lunchrestaurang med vissa skolmatsalstendenser. Det sagt är maten oväntat god och det är trevligt att kunna titta ut över isen. Bra med parkeringsplatser också.
Riktigt bra lunch! Riktigt bra ställe för att kolla på hockey - och samtidigt käka gott och dricka en öl. Här finns även bra konferenslokal!
Trevlig arena med bra mat!
Första matchen för säsongen. Vet inte om det var därför det var kallare i arenan än vanligt. Brukar inte frysa där inne. Men gjorde det i helgen. Annars fräscha och bra lokaler. Ett förslag är att de hade kunnat ha något veganskt alternativ i pausen.
Tar inte ens kontanter riktigt usel arena!!!!! Sen fick man nt stå på sittplats när de nt fanns ngn bakom oss som vi skulle kunna störa överhuvudtaget...
God hamburgare och gott kaffe.
Mycket trevligt, bra atmosfär och trevliga hemmafans
Bra lunchmat. Buffé och ofta två alternativ att välja mellan. Bra med sittplatser. Miljön är öppen och inte så mysig men funkar bra för lunch.
God mat trevlig loge och barstolar med utsikt över arenan samt reserverade sittplatser precis utanför.
Comment on this business

to add Sunnerbohov map to your website;