facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sunset Falafel

Address: Erik Dahlbergsgatan 4 , Gothenburg 411 31, O, SE
City: Gothenburg
Zip Code: 411 31



related searches: Sunset falafel menu, Falafel Göteborg
Similar places near
Falafelmästaren Falafelmästaren 5 km Var lite överraskad hur god falafeln var, skulle nog säga den bästa jag ätit!
Reviews
Trevlig snabb mat om man vill äta Falafel är färsk och fin med fräsch sallad gottMat: 5/5
Bland den bästa falafeln jag har smakat på. Tallriken och rullen var stabila! Deras sås är fantastisk och gick bra ihop som "handen i handsken". Behöver besöka denna restaurang oftare.
Har inte lyckats komma hit under öppettider på länge men nu hände det! Fortfarande förmodligen Göteborgs godaste Falafel! Extra poäng för Foul på menyn! Missa inte denna Falafel!
Kan bara instämma med vad alla andra säger att det är stans bästa falafel. Kycklingtallriken är också brutal, du får så mycket mat att du spricker
Liten rulle, dyr, för torr och vitkål istället för isbergssallad. Jag fick inte heller några nya falaflar, utan de bollar som hade legat och blivit ljumna redan.
Förhoppningarna infriades tyvärr inte. Trött mikrovärmt ris och falafeln var inte ens särskilt bra. De behöver steppa upp
Supergod falafel och kebab. Detta är mitt favo ställe för snabb lunch.
Fräschaste godaste falafelstället i Göteborg. Grymma veganska alternativ och bra respons vid eventuella allergier. Omysig lokal vilket är enda anledningen till att jag ger dem 4 och inte 5 stjärnor.
Falafeln här är en av de absolut godaste jag har ätit, och absolut den godaste falafel jag ätit i Göteborg. Lokalen i sig är inte så mysig, det är dock mycket svårt att hitta ett annat ställe i närheten som erbjuder en mer prisvärd take-away.
Ätit falafel en gång tidigare men fattade inte grejen för då var det INTE gott. Här gjorde jag ett nytt försök och det var RIKTIG GOTT på detta stället. Är jag i närheten nån mer gång så återkommer jag absolut ! Trevlig personal också
Comment on this business

to add Sunset Falafel map to your website;