facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Superfront

"Superfront offer unique Kitchens, Bathrooms or Storage units by adding our fronts, handles and legs to Ikea's frames."
Address: Tegnérgatan 5 , Stockholm 111 40, AB, SE
Phone: +46 8 684 418 14
City: Stockholm
Zip Code: 111 40


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00


related searches: superfront uk, superfront legs, superfront english, superfront pax, superfront besta, superfront handles, superfront review, superfront instagram
Similar places near
nordic design collective nordic design collective 3 km Bra ställe med mycket att välja bland. Kanske lite dyra men prisvärt om det passar h...
Reviews
Snygg design men jag investerade ändå en rejäl slant på att göra en snygg bestå möbel. Och det var två stycken stora hack i toppskivan som jag märkte först efter montering. orkade inte klaga för man blir sällan bemött väl när man klagar. Så bra design men det drog ner betyget att skivan inte var i fint nyskick!
Trevligt bemötande och produkter som nyttjar IKEAs volym och jämna kvalitet. Mycket troligt vårt val för att snygga till ett IKEA-kök.
Har beställt flera saker från superfront och valde nu att även beställt fronter till ett nytt kök. Fick felaktig information från deras kundtjänst gällande en produkt som skulle användas som distanslist att göra ett "ramkök" med. Detta resulterade i att hela den köksdesignen fick skrotas då vi inte kunde vänta ytterligare 8 veckor på andra delar. Att tvingas att ändra design på ett helt kök pga felaktig info från företaget är inte kul men misstag händer. Men det jag dock hade förväntat mig var ett bra bemötande från kundtjänst och en ursäkt för det som inträffat men tyvärr inte. Kundtjänst löste att jag fick reklamera delarna efter de föreslagit att jag själv ska måla alla distanslister. Tråkigt att känna att företaget inte ens ville försöka göra mig nöjd. Produkterna i sig är jättefina.
Proffsigt bemötande och stor kreativitet från både showroompersonal och designers som hjälpte oss att skapa en unik miljö i vårt hem. Fort gick det också och vi är supernöjda, tack!
Efter problem med en saknad beställningsvara från snickeriet tog vi kontakt med butiken på Nybrogatan i Stockholm. Medarbetarna där var mycket tillmötesgående och serviceinriktade. De löste problemet på ett smidigt sätt. /Birgitta Å
Så nöjd med både hjälpen från köksarkitekt och slutresultat. Vi använde Superfront i vår förra lägenhet, och har nu gjort det i den nya också. När vi sålde vår lägenhet, så var vårt kök och våra garderober med Superfront en klar säljfördel...
Fantastisk kvalite och bra kundbemötande. Första möbeln köptes för 6 år sedan och den är fortfarande snygg och har klarat av barnens tortyr.
Fruktansvärt förakt för den inhemska kundkretsen. Långa engelska haranger på fönstret. Inte ett ord på svenska. Jag har påpekat detta. Om de inte ändrar till svenska, blir det ett fall av brott mot språklagen.
Beställt 2st skåpluckor 7-8 veckor nu har det gått 10 veckor och fortfarande inga luckor i skrivande stund.
Fina produkter och proffsig personal. Stort tack Sara för fin hjälp.
Comment on this business

to add Superfront map to your website;