facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sure Hotel Lagan by Best Western

Sure Hotel Lagan by Best Western

About

Välkommen till Sure Hotel Lagan på Facebook! Ett prisvärt lågprishotell i småländska Lagan. Vi besvarar inlägg vardagar kl. 8-17.

Story

Motell Lagan är ett 3-stjärnigt lågprishotell som ligger vid E4:an utanför Lagan i sydvästra Småland. En modern Statoilmack och en Frendo servicebutik ligger i anslutning till hotellet. I vår restaurang erbjuder vi lunch, fika och à la carte.

Precis intill hotellet ligger Laganlands berömda älgpark, en stor Jaktia- och trädgårdsbutik och inomhusleklandet Buslandet.

Har du några frågor om oss får du gärna kontakta: 0372-352 00.

Address: Laganvägen 10, 34150 Lagan, Sweden
Phone: 037235200
es.nagalletom@noitpecer
City: Lagan
Zip Code: 34150



related searches:
Reviews
Helt okej restaurang med bra utbud av mat. Pommmes med korv smakade riktigt bra. Priserna var humana. Bra med sittplatser. Saknade vattenkaraffer vid borden.Tjänst: 3/5
Bodde bara en natt, sköna sängar, fina rum, rent och uteplats från rummet Perfekt att hunden fick bo här Hörde ingenting från motorväg eller lastbilar runtomkring Rum: Fina rum sköna sängar Aktiviteter i närheten: Älgpark brevid Promenadmöjligheter: Hundvänligt
Helt ok för en övernattning, trevlig personal och bra frukost.Rum: 4/5
Enkla men rena och moderna rum. Anmärkningsvärt obekväma toasitsar dock. Tyvärr är den frukost som serveras i det tråkigaste laget och saknar frukt och vatten. Bra läge nära motorvägen och vissa rum erbjuder smidig parkering rakt utanför dörren. Laddning av elbil AC hade varit trevligt.
Vi tog in här för att sova en natt. Absolut inget WOW men 100% prisvärt. Stora och fräscha rum med bra sängar och en stor TV. Hade kunnat tänka mig en 5a ifall badrummen har nyare och något fräschare. Frukost var helt klart godkänd ingen jättestor men absolut tillräcklig. Sammanfattningsvis, ett prisvärt boende under bilsemestern!
Det började med att jag var tvungen att gå till receptionen 3 gånger för att rummet inte accepterade nyckeln. När jag fick nytt rum, kunde jag äntligen få på toaletten. Toaletten tjuter i 5-10 minuter efter varje gång jag spolat. Städningen var säkert bra när den gjordes men nu har ett lager med damm lagt sig på skrivbordet. Men geggan under handfatet på toaletten har definitivt varit där sen städningen gjordes. Det vita underlakanet är säkert rent trots de gul-beiga fläckarna. Det enda positiva är att sängen är skön och att TV'n är stor och fin. Övriga interiören är hyfsat stilren. Tyvärr kan inte de vita vävtapeten på väggarna höja mitt betyg. Jag förstår verkligen inte hur detta hotellet kan ha fått betyget 4.1 av 5. Verkligen besvärligt att restaurangen inte serverar middag.
Ett ställe där man kan bara övernatta. Rummet är väl okej men myror borde man ta hand om. Dörrar o karmar behöver lite extra städning. Lakanen ska vara vita även på kanterna. Om ni har hund gärna kontakta dem för att även om ni har sett vid bokning att de är tillåtna det är inte riktig så. Maten är så där okej. Frukost Buffé är väl okej. När försvinner sallad och andra saker man ska passa på att fylla på allt som saknas inte bara något.
Sämsta maten vi någonsin ätit! Rekommenderar inte någon att äta på restaurangen! Inte värt pengarna!
Stället förtjänar inte ens 1 stjärna. Det sämsta stället som finns. Förvänta er inte att rummen är städade och fixade när ni har checkat in!Rum: 1/5
Lunchade i restaurangen. Tråkig mat som tog lång tid. Oengagerad personal. Första och sista gången här.
Comment on this business

to add Sure Hotel Lagan by Best Western map to your website;