facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Surf Shack

Address: Falsterbovägen 79, 23651 Höllviken
Phone: +46761764018
City: Höllviken
Zip Code: 23651


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 20:00


related searches: Surf Shack book, Surf Shack Malmö, Surf Shack Lund, Surf shack style, Surf shack house, Surf Shack hawaii, Surf Shack menu, Surf Shack restaurant
Similar places near
Burger King Sverige Burger King Sverige 1 km Personalen är inte otrevlig men uppenbart underbemannade/ostrukturerade/omotiverade. ...
Reviews
Mycket goda burgare. Ok pommes, men fanns goda specialare med pommes också.
Uteserveringen hade lika gärna kunnat ligga på en parkering, det var i princip utsatt bord och stollar och inte mer än så. Det låg skräp på marken från tidigare gäster och när man beställt i appen fick man veta att det var mycket att göra så det skulle ta 25min för maten att komma. Det var vi och 2 andra sällskap på platsen och dom hade redan fått ut sin mat... Och maten var inget att hurra för, burgarna var kalla och cesarsalladen med friterad kyckling var katastrof... Så nej här har man mycket att lära från andra burgarna.
Maten är bra, god och vällagad, men man kunde skippat folien runt burgarna vid avhämtning, brödet blir mjukt och kladdigt. Lägg det i nån form av papper istället. Alla äter direkt när de kommer hem och det är korta avstånd så det hinner inte att kallna. Ett tips för ägarna om själva restaurangen: Flytta mjukglassmaskinen, den väsnas, och dimma lamporna I taket vid baren. Gör ni detta blir det väldigt mycket trevligare.
Vi har ätit på surf shak många gånger, både på de två restaurangerna i Malmö och den i Höllviken, eftersom det är en av barnens favorit. Men idag var det verkligen inte bra. Vi fick vänta på maten i oändlighet trots få gäster. Drickorna serverades långt efter att maten kom in. Ölen som vi beställt och betalt för fanns inte att få. Oljiga och tråkiga pommes, smaklösa och torra hamburgare. Idag var det inte kockens dag. Vi kommer inte att äta där igen. Tråkigt. Carolina och Ola
Förvänta er inte att få maten i tid om ni beställer avhämtning. Fick först reda på att det blivit fel med vår beställning, vi fick vänta 20 min extra, sen när vi kommer hem upptäcker vi att vår beställning ändå blivit fel samt att våra Buffalo rings var snustorra. Något är seriöst fel med planeringen då flera personer kom in samtidigt som vi satt och väntade och hade bara fått halva sina beställningar m.m I grunden säkert god mat men själva kaoset drar ner otroligt på betyget.
Bra app för beställning där det lätt gick att göra sin egna burgare med många olika alternativ. Väldigt gott kött och mycket god bacon tillsammans med andra fräscha och goda ingredienser gjorde min burgare mycket god!
Tyvärr inte många rätt, kallt bröd och iskall tomat som gjorde att burgaren var kall när vi fick dem. Pommesen var som kolbitar, djupt friterade och saknade därav innehåll. 40 min att få maten, då var stället tomt när vi kom! De hade online-beställningar vi vet men ändå. Ingen kolsyra i läsken från maskinen så fick burkar istället. Dyrt för så dålig kvalitet. Personalen trevlig.
Har gått ned sig rejält. Smaklöst överlag. Vattnigt bröd. Dåligt kött. Priserna på tillbehören är ett skämt, köp till avokado och du får en liten skiva om du har tur. Vilket vore okej om det var gott, men sån tur hade vi inte. Också 20 min väntetid, vilket de upplyser om efter maten är betalad.
Har gett stället 2 chanser nu, när dom öppnade och nu senast! Pommes var brända, extremt dyrt för denna mini burgare var första upplevelsen. Andra gången nu tänkte ja dom kanske har skärp sig, nä vi beställde och väntade i 45-50 minuter på vår kalla mat som vi fick och burgarna smakade bra men är lååångt ifrån en gourme burgare som priset indikerar. Nä uselt ställe och dålig mat! Dyrt och lång väntetid på nåt så enkelt som en burgare. Toppen på isberget är också kall mat! Köp på donken känns som ett bättre alternativ tyvärr!
Vissa delar av beställning var god men för mycket fel och mat som tillagats i så fel ordning gav resultatet att Buffalo vingarna, lökringarna och sonens chicken fingers var kalla reda på plats vid upphämtningen. Samtidigt som de glömt en av två milkshakes. Sen att få nästan rå bacon på burgaren var ingen hitt. Hade blivet 2 stjärnor om burgaren varit lika god som inne i Malmö.
Comment on this business

to add Surf Shack map to your website;