facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Surfia

Surfia

About

Surfia

Story

Surfia är en operatör som levererar mobil kommunikation, telefoni, datakommunikation och bredband, med ett brett utbud av mobila och IP-baserade tjänster.

Address: Lantmannagatan 6, 31232 Laholm
Phone: 020100044
City: Laholm
Zip Code: 31232


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Surfia laholm age, Wekudata, Bredband, TH1NG, Bredbandswebben, Internetbolaget, Allente
Similar places near
Wekudata AB Wekudata AB 23 meter Sökte minnen till industripc, även om dom inte hade något så var dom hjälpsamma att s...
Reviews
Surfia är den lokala internetleverantören på fiber via stadsnätet till ett bra pris. Arthur som äger Surfia har byggt ett nätverk med lokala tjänster inom IT-tjänster. Gör som jag och köp allt du behöver inom dataindustrin av Wekudata, Laholms Bredpandsbolag, Arthurs webshop eller Surfia. Det är ett nöje att följa din framfart Arthur sedan början på Annabelle och sedan gick det så fort att dina bolag måste ha lidit av växtvärk ibland. Jag rekommenderar varmt Surfia och alla deras tjänster som vår lokala internetleverantör erbjuder. Tack för att jag fick fiber av Robban på mindre än 10 minuter. Välj Surfia om du vill ha pålitligt fiber till rätt pris i Laholm.
Har fått ringa supporten några gånger. Bra på att svara snabbt och ge relevant information. Bara en sån sak gör att man föredrar surfia framför andra större aktörer. Var först lite tveksam till att ha dom som leverantörer, mest för att det är ett lokalt ”mindre” företag men det har fungerat mycket bra. Har haft dom som leverantörer över ett år. Har 250/100 och det är vad jag får - t.o.m strax ovanför det.
Katastrofal behandling. Väntat i 5 månader för att dom ska laga kablarna men dom struntar i att se till att det blir reklamerat så stadsnät vidare scanova kan laga problemen. Dom ska vara våra Champions men dom tar inte tag i problemen. Snackat med Ericsson som väntar på reklamation och tycker dom skött sig dåligt. Hade bättre uppkoppling när internet kom och man hade uppringt internet. Sviken rejält. Fixa det nu!
Nätet strular tyvär någon gång varannan månad och gör det typiskt nog på kvällen när man vill koppla av
De är bra och har bra service och bra internet.
Dem levererar det bästa Internet som finns
Sämsta företaget tyvärr
Bra och trevligt bemötande
Comment on this business

to add Surfia map to your website;