facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Susanne Målare

Susanne Målare

About

Egenföretagare inom byggnadsmåleri, även dekorationsmålning.

Exempel på vanliga arbeten är tapetsering, fönstermålning och målning av fasader.

Story

Jag är utbildad målare med gesällbrev, har även gått en ettårig utbildning på Nordiska Akademien för dekorativt måleri. Jag startade mitt företag 2011 och arbetar oftast ensam så jag åtar mig inte några riktigt stora projekt som kräver hyra av t.ex stora fasta ställningar. Typiska arbeten är ommålning av hela villor, fönstermålning både på plats och i min verkstad, tapetsering, inomhusmåleri, målning av köksluckor ( ej sprutmålning) m.m.

Som hantverkare tycker jag det är viktigt att motverka bilden som finns av en person som inte dyker upp i tid och debiterar för tid då de ej arbetat. Därför försöker jag alltid ha en tydlig kommunikation om när jag kommer och jag lovar att jag alltid bara tar betalt för arbetad tid och inte överdrivet långa raster. Jag utför alltid arbetena på så sätt att de ska hålla så länge som möjligt.

Mitt timpris är 330 kr+moms / timme och jag arbetar helst på löpande timpris då det blir rättvisast för både kund och mig. Kan ROT-avdrag användas ger det i nuläget ett timpris på 289 kr/ h. Övriga kostnader som tillkommer är material och reseersättning om 25 kr/mil. Vid längre resväg som tar över 30 min debiteras timpris för tiden över de första 30 min.

Address: Kinne-Vedum, Gamla Brogården, 533 97 Götene
Phone: 0735595409
moc.liamtoh@grebgnujl_s
City: Götene
Zip Code: 533 97



related searches: Susanne målare götene age
Similar places near
MijaMaria Målare MijaMaria Målare 5 km Utmärkt personal
Comment on this business

to add Susanne Målare map to your website;