facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi Bae Uppsala

About

Vi öppnar Sushi Bae för 2019. Vi tar noggrana hänsyn till smaken, källan och tillagningen av alla våra maträtter. Vi kan inte vänta nog på när ni avnjuter den hälsosamma och smakrika matupplevelsen hos vår Sushi Bae Restaurang.



"Sushi restaurang i Uppsala."
Address: Kungsängsgatan 61F, 75318 Uppsala
Phone: +46184440001
City: Uppsala
Zip Code: 75318


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 00:00 - 21:00
Sunday: 00:00 - 21:00


related searches: Sushi Bae Uppsala meny, Sushi Uppsala, Sushi Kungsängsgatan Uppsala, Sushi Bae Kungsängsgatan Uppsala, Sushi Bae foodora, Mirai Sushi Uppsala, Sushi Kungsängsgatan 61F, Familjesushi Uppsala
Similar places near
GinnDee Sushi & Wok GinnDee Sushi & Wok 2 km Bra och god lunch med flera alternativ. Det är fasta alternativ och det kostar ganska...
Sushi of Sweden Sushi of Sweden 2 km Våra kärnvärden: Nyskapande Hälso- och miljömedvetna Tillgängliga Högkvalitativa Pr...
Natsu Sushi Natsu Sushi 2 km Trevligt och framför allt prisvärt ställe. 119 för en Poke Bowl med tonfisk. Fina sma...
sushi54uppsala sushi54uppsala 2 km Maten var dunder! Det är sällan jag ger 5/5 på mat. Men det här var gott. Personalen ...
Sushi Yama Sushi Yama 3 km Sushi Yama i Gränbystaden bjuder på smakrik sushi i en härlig koppling till centrumha...
Reviews
Har ätit där kanske 8 gånger inom 2 månader och är super nöjd. Smakar riktigt gott för rimliga priser. Skulle varit nice om det fanns lite mer sushi varianter att välja bland, därav 4/5.
Maten var superb smakerna gifte sig verkligen med varandra, upplägget var fint och generösa bitar med fri tillgång till soja. Önskar att wasabin hade haft mer styrka men annars så var den bra. Restaurangen är mysig men känns ändå lite "kal" skulle inte skada med fler växter/inredning. Servicen är ju det viktigaste när man äter ute förutom maten förstås och här kan dem jobba på den biten, trevligt att se att dem erbjuder unga människor jobb men det var ganska oklart hur allt fungerade och det drog ner stämningen därav inte 5 stjärnor! Rekommenderar fortfarande deras excellenta mat!
Uppsalas godaste sushi. Jättetrevlig personal som ger god service och tallriken är alltid så fint dekorerad. Generösa bitar så man blir ordentligt mätt. Rekommenderas varmt!
Beställde hem och kom i god tid, de leverar själva verkar det som. Maten smakade bra, det var lite konstig eftersmak men inget som förstör matlusten, väldigt fint lagd dessutom!
Har lunchat där 4 ggr den senaste veckan, kocken får 4medan personalen får 3och drycken 2 i betyg. Svagt kaffe och varmt vatten men maten är fin om man gillar teryaki och sushi.
Mycket gott. Trevlig personal. Spicy Tonfisk och Yakiniku roll.
Har alltid beställt sushi från sushi Bae på Kungsgatan och alltid varit super nöjd. Men idag provade jag deras resturang i Fålhagen och blev jätte besviken. Maten var smaklös och kall, kändes som att man hade tagit ut rullarna från kylen. Sen sprang det massor av stora råttor utanför och på uteserveringen.
Väldigt bra sushi. Bitarna är stora. 9 bitar 89 kr på lunchen.
Trevlig personal, god Sushi o misospppa. Lätt att förstå menyn.
Deras bibimbap var en taskig sallad med ett ägg på. Ingenting var marinerat eller kryddat. Färsk tomat, burkmajs och färsk gurka. Ingen gojuchang. Borde inte få kallas bibimbap. Dessutom fick vi fel, beställde vegetarisk men fick kött.
Comment on this business

to add Sushi Bae Uppsala map to your website;