facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi Bar Halleluja

"Vietnamesisk restaurang som serverar "Cha Gio" - knapriga vårrullar, "Pho" - världsberömda nudelsoppa och flera andra maträtter från landet Vietnam!Restaurangen erbjuder också sushin som skapades av mästaren Tommy sedan 2008."
Address: Falkenberg storgatan 28, 311 30 Falkenberg (Suède)
Phone: 0346-13318
City: Falkenberg
Zip Code: 311 30



related searches: Halleluja Sushi Falkenberg meny, Bästa Sushi Falkenberg, Sushi buffe Falkenberg, Sushi Basilika, Sushi Hallsberg Meny, A&M Sushi Bar sjöbo meny, A&M Sushi meny, Sushi Hässleholm meny
Reviews
Provade för första gången nyligen och tog stekt ris Mee blandat kött. Avhämtning. God mat. Strata risen får 4.5 av 5. Jag vill testa fler rätter.
Efter 40 minuters väntan fick jag in min Yakiniku. Yakinikun hade givit den mest skarptandade bäver en utmaning att tugga igenom. Gick hungrig därifrån... Barnens sushi var dock ok. Ägaren/Kyparen kom ut och frågade om maten, jag sa att den inte gick att tugga. Han sa att maten är färdiglagad och att de bara tinar, de hade tydligen bytt leverantör av färdiglagad mat som är sämre än den gamla
Tommy levererar en smaksäker Bibimbap på Halleluja. Sushi är också väldigt populär här. Hit går vi absolut igen!
Efter 35 minuters, trots att det var få ”gäster”, serverades vi äntligen. Att i rötmånad servera ljummen sushi gjorde oss tveksamma, så vi lämnade restaurangen. Ofräscht och framför allt urusel service!
Utsökt god sushi i världsklass. Trevlig vänlig personal.
Väldigt gott och fantastiskt trevlig personal!
Riktigt god sushi med flera för oss nya goda smakkombinationer i ett par av de maki som ingick i lunchen. Rekommenderas varmt!
Ja helt okey, men inte världsklass, kan bli bättre bättre på service och kvalitet.
De hade en utsökt sushi förr men måste erkänna att den inte är mer än medelmåttig nu. Med renoveringen bestämde de sig för att ha ett akvarium med fiskar i. Kommer därför troligtvis inte gå tillbaka.
Sushin är ok, kan få 3/5 i betyg, men är inte värd det höga priset. Att dessutom få betala styckpris 130 kr istf 105 kr för 10 bitar när man vill byta ut 4 nigiri har jag aldrig varit med om tidigare.
Comment on this business

to add Sushi Bar Halleluja map to your website;