facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi Bar Kirin

Address: Mörby Centrum, 182 31 Danderyd
Phone: +4687532140
City: Danderyd
Zip Code: 182 31


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Sushi bar Kirin bromma, Sushi Mörby Centrum, Sushi Bromma, MGL Sushi, Itamae Sushi, Itamae odenplan, Deli italia Danderyd
Similar places near
Namida Sushibar Namida Sushibar 3 km Trevlig personal, god sushi. Gick även väldigt snabbt att få maten.
Reviews
Jätte god mat. Både sushi och varmrätten. Soppa ingår men det är ju standard. Inte överdrivet dyra priser. Det snålas inte med mat. Man blir mått och belåten … och slutar med att man alltid äter mer än man egentligen behöver. Man kan ju inte sluta att äta ! Hit kommer jag för en härlig lunch på uteserveringen eller tar med mig maten hem. Tråkig inredning så sitter helst inte inne. Det går snabbt med beställningen i kassan trots att det är superpopulärt lunchställe
Gott, trevlig personal, stora lax bitar på sushi.
Kvalitén på Bimbibap var sådär. Riset var inte tillräckligt bra och gulan var genomstekt och drog ner en fyra.
Helt ok sushi för det prisetMat: 4/5
Fantastiskt! Supergod Thai och vänligt.
Börjar bli slitet i lokalen men god mat.Mat: 4/5
Ett sushisortiment som inte överstiger "det vanliga". För stora bitar som inte håller ihop när man lyfter dem, vare sig med pinnar eller fingrarna. Tonfisken smakade riktigt risigt. Oklart om det var något fel på den eller vad som nu hänt, men den rekommenderar jag inte! Ändå negativt förvånad då jag upplever att kvaliteten blivit sämre med tiden.
Bästa sushihaket i norrort tycker vi. Fräsch mat, bästa sjögrässalladen, trevligt bemötande, riktig wasabi med sting - inte bara grön mesig sörja som på de flesta andra ställen. Vi kör gärna en mil extra för att köpa Kirins sushi, vi har andra ställen närmare - men då blir man inte mätt.
Har utvecklats till att vara en suverän kvalitativ sushi leverantör med smakfullt upplägg, stora portioner och great value for Money. Missa inte deras nr 16. Hade önskat att man kunde lägga till en bild men icke sa Nicke..
Förmodligen den mesta bentolåda jag njutit utav. Mycket vällagad och varierat sammansatt. Ovanligt med så riklig måltid på asiatiskt präglad meny. Värt en omväg..
Comment on this business

to add Sushi Bar Kirin map to your website;