facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi De Lux

Address: Drottninggatan 57 , Göteborg 411 07, O, SE
Phone: +46 31 14 85 55
City: Göteborg
Zip Code: 411 07



related searches: Sushi de lux nigiri, Sushi de lux menu, Sushi de lux maki, Sushi De Lux Köln, Sushi Deluxe Magdeburg, Sushi Freunde, Lieferando, Sushi deluxe Chemnitz
Reviews
Väldigt god sushi alla fall standard 12 bitars menyn. Blir alltid nöjd med kvaliten och smakerna samt snabb service. Finns också vegitariska alternativ som Tofu,omelett eller avokado. Misosoppan är god lite vattnig kanske men annars bra smak. Sedan har dem gjort något coolt som jag tycker är fantastiskt gott. Istället för vanlig mayo har de använt sig av någon form av skagenröra eller räkröra i rullen vilket är ett stort plus från min sida. Det kanske inte är så traditionellt japanskt vis men otroligt gott!
Klassiskt sushiställe med rena "svenska" smaker för de som föredrar det. Vi tar en standard 9 bitars och california med någon slags skagenröra som är jättegod, även laxen smälter i munnen. Bra misosoppa och rymligt med sittplatser. Nummerlappsystem med tydlig display för att hämta maten vilket nog är bra om det är mycket folk. Bra ställe att ta med "nybörjare" inom sushi till.
Det var ok mat men det tog lång tid att få..man får inte ha bråttom.Mat: 2/5
Jag gillar inte att ge dåliga omdömen och går alltid in med en positiv inställning. Jag vill utfärda en varningens ord till veganer. Misosoppan var anmärkningsvärt vattnig och smaklös, gissningsvis utan buljong alls. Det tog lång tid att få sushin, som bestod av fel bitar för både för mig och mitt sällskap. Vissa bitar smakade av andra ingredienser och jag lade märke till med egna ögon att kocken inte bytte handskar mellan fisk och vegetariskt. Vissa bitar smakade beskt och underligt, jag misstänker delvis ofräscha råvaror och slarvigt blandad risvinäger. Personen som tog emot beställningen var trevlig.
Ser trevligt och fräscht ut men sushi smakar inte alls bra.
Bland de absolut äckligaste jag smakat på i hela mitt liv, kunde inte ens svälja sushin… smakade gummi och bara riktigt ofräscht. Dålig service.
Sushi går alltid hem, men inte denna dagen. Åt där torsdag 2022-08-18. Det var oätligt. Fisken kändes ofräsch och gummiaktig. Skakenröran I maki-rullarna var riktigt tråkig. Men värst var riset som smakade surt av ättika och säkert sötat för mycket för att försöka kompensera. Undvik detta!
Har vart här innan och gav då ett helt klart bättre betyg än nu.... Sushin är fantastisk god, rent smakmässigt, tyvärr... För bitarna är riktigt små! Alltså jag har nog inte vart med om så små risbollar innan.... Vet inte om personalen vaknat på fel sida... Vi var där 20 min efter öppning. Tråkig, oengagerad personal. Vi fick sitta och vänta i 25 minuter på vår sushi som vi beställde, då var det vara 2 sällskap till inne i restaurangen så jag har ingen aning om vad personalen gjorde. Tyvärr var det sist gången jag gick dit nu, så dags att hitta ett sushiställe med lika god sushi, normalstora bitar iaf och trevligare personal. Tråkigt när det blir såhär.
Mitt favoritsushiställe! Bra pris: 55 för 8 rullar och 75 för 12 rullar Stora bitar Centralt! Lugnt! Mycket gott brukar ta vegetarisk inside out Man kan ta påfyllning av soppan! Man kan få extra ingefära, soja, chilimajo och sesamfrön om man frågar. Snälla i personalen, speciellt en kille som ger väldigt bra service! Det jag tycker kan bli bättre är att man redan från början får lite mer ingefära och att man kan fylla på soja själv. Innan serverades det på papptallrikar också men det verkar som de slutat med det.
Smakupplevelsen var bra, det är ju ganska svårt att misslyckas med sushi, det som skaver mest är ju de små bitarna, väldigt lite ingefära, minimalt med wasabi och sojan är serverad i en liten skål, inga tillbehör på borden, för 125 kronor borde jag få mer en ett mellanmål och vad de Lux betyder i namnet på stället förstår inte jag iallafall?
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Sushi De Lux.

Göteborg sushi bars

opening hours, reviews, map, satellite view. Sushi De Lux address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Sushi De Lux. On this website you can share your comments and experiences about Sushi De Lux with other people.

to add Sushi De Lux map to your website;



Similar places near
Super Sushi Super Sushi 34 meter
Sun Wall Restaurang Sun Wall Restaurang 55 meter Ojdå en av de sämre lunchrestaurang jag har varit på, Smaken och sushi'n o fi fins n...
Bang Sushi Drottninggatan Bang Sushi Drottninggatan 99 meter 5/5 Perfekt! Mycket trevligt bemötande och fräsch vällagad sushi. Extra plus för stor...
Amoshi Amoshi 115 meter Supergod sushi och trevlig personal. Restaurangen är också jättemysig! Känns lyxigt o...
NK Sushi NK Sushi 144 meter Har varit mitt favoritställe i flera år, men efter dagens besök så kommer jag tyvärr ...
Haiku Sushi Lounge Haiku Sushi Lounge 234 meter All mat blir troligtvis bättre om det serveras från ett rullband! Ful lokal, märklig ...
Sushi Kaze Sushi Kaze 292 meter Ett av de bättre sushi ställena i Göteborg. Supergoda sushi vi beställde dem berända ...
vRÅ vRÅ 297 meter Födelsedagsmiddagsdax Vi valde med omsorg restaurang för ändamålet och hamnade här...
Sushi Yama Sushi Yama 319 meter
Wasabi Wasabi 381 meter
Foodie Foodie 442 meter Är en mycket god restaurang med en mysig inredning. Maten var god och det fanns något...
Takame Takame 497 meter Trevlig resturang med trevlig och hjälpsam personal för de som inte kan mycket om sus...
Today Sushi Today Sushi 551 meter Jättegott och jättetrevlig personal som ser till att man har det bra
Top Sushi Top Sushi 773 meter Jätte fin resturang, ren, jätte god soppa och sushi, trevliga personal, bra utbud på ...
Sushi Yama Sushi Yama 837 meter
Ai Sushi Ai Sushi 1 km Välsmakande misosoppa och mycket god bibimbap. Minus för take away-plast. Tips: bänka...
Asian Corner Asian Corner 1 km Pokebowl med tofu och mangosås. En utsökt och väldigt mättande lunch från trevligt st...