facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi Lovers Club

Sushi Lovers Club

About

Sushi lovers Member Club ( www.sushilovers.se)

Story

** Första franchisekedja inom sushi i Skandinavien
** Grundades 2008 i Borlänge
** Mer än 15 års erfarenhet inom sushi
** Starkt support team , affärscoach Christian Hedborg
** Mål att etablera 25 restauranger inom 2015



"Servering Baren Avhämtning Hemkörning Catering"
Address: Sveagatan 19, 784 33 Borlänge (commune)
Phone: 024318811
City: Borlänge
Zip Code: 784 33



related searches:
Similar places near
Jin Thai Restaurang Jin Thai Restaurang 204 meter Dålig information för gluten intolerant, när man frågade för information så fick man ...
Sushi Kupolen Sushi Kupolen 1 km Fick en stor suck till svar när jag skulle beställa. Tog sedan lång tid att få maten ...
Sushi Yama Sushi Yama 1 km Vi fick vänta över 45 minuter på maten trots att de sa 20 minuter i telefon när vi be...
Dala sushi Dala sushi 3 km Borlänges bästa sushi utan tvekan. Inte billigast men värt varenda öre. Väl tilltagna...
Reviews
Om ni vill ha god sushi åk till Dala Sushi i kvarnsveden istället. Där har dom även sakerna på menyn.Mat: 1/5
Riktigt dålig sushi, både ljummen o torr. Hade stora förväntningar som rasade rejält
Imponerande dålig sushi, gjorde med basmatiris!!!! Wasabin spädde till oigenkännlig både i smak och utseende. Dyrt och frågan är om det är den sämsta sushi jag ätit. Har dom ens ätit riktigt sushi så dom vet hur det ska smaka? Troligen inte.
Nöjd över utbudet, mycket speciella varianter som smakade väldigt bra. Gillar att det som ska smaka starkt också gjorde det. Hade gärna sett att misosoppan smakade lite mera annars absolut inget att klaga på! Snabb service, bra bemötande, mysig atmosfär. Prisvärt
Vi fick maten väldigt snabbt.
Väldigt god mat, men jag har ingen bred erfarenhet av sushi så jag har inte mycket att jämföra med. Trevlig personal också. Det enda som drar ner betyget är att de har stängt på söndagar det finns faktiskt folk som blir sushisugna på söndagar också och att de stänger kl 19 på vardagar.
Så otroligt god sushi till bra pris. Var här på lunch och tog kort tid för att få två tallrikar med 10 bitar var. Rekommenderas!
Bland de värsta jag varit med om, väntar i 1 h och 10 min på sushi. BEDRÖVLIGT!!!!
jag tycker tyvärr att den här "sushi" restaurangen har extremt dålig sushi. Varför det? Riset ser ut som plast, gurkan i maki är för hård, allting som ligger ovan på riset ser extrem dåligt ut, det ser ut som det vore ett sushi leksaks sett. Man äter mest för att bli mätt och inte för att man njuter av det även också för att inte vara ohövlig mot dom som driver stället. Teet var kallt och även misosoppan. Om du tror att den här restaurangen serverar riktig sushi tycker jag att du borde verkligen testa nåt annat ställe för då har du fått fel koncept av sushi. Jag tycker det är lite skamligt att folk skulle anse de som riktig sushi dock om de njuter av de så är det okej, de är deras åsikt dock har de inte smakat på riktig sushi då. jag har dock inte smakat på t.ex. yakitori eller nåt sådan där, men jag rekommenderar inte sushi där. Tyvärr har jag inte så mycket positivt att säga utan man fick mat och det var rätt fin inredat eller nåt?
En mycket trevlig sushi restaurang med trevlig personal och en lokal som känns modern, fräsch och håller en hög standard. Vad gäller själva sushin är det kanske inte i toppklass, men de håller ändå en hög nivå vad gäller råvaror, smak och uppläggning. Tar du take away rekommenderar jag att be om en extra behållare med soya, då den man får med är väldigt liten.
Comment on this business

to add Sushi Lovers Club map to your website;