facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi Yama

Sushi Yama

About

Vid ingången till Gallerian Axet, på Västra Storgatan 13, hittar man Sushi Yama. Restaurangen har en trevlig utsikt mot gågatan.

Story

Vid ingången till Gallerian Axet, på Västra Storgatan 13, hittar man Sushi Yama. Restaurangen har ett stort fönsterparti som sträcker sig längs med serveringen och ger en trevlig utsikt mot gågatan.



"Längs gågatans mysiga stråk vid ingången av Axet hittar du oss, Sushi Yama din sushi i Nyköping! Slå dig ner i restaurangen som vätter ut mot gågatan, ta en paus och titta på folk när du njuter av japansk tradition, när den är som bäst. Här finns smaker för alla, stora som små. Hitta just din favorit i vår fullmatade menu, njut av vackert hantverk och spännande smakkombinationer. Föredrar du att ta med dig din mat hem? ingen fara, vi erbjuder även snabb och smidig takeaway. Varmt välkommen till Sushi Yama i Nyköping, Galleria Axet!"
Address: Västra Storgatan 13, 611 30 Nyköping
Phone: 0155-26 91 00
City: Nyköping
Zip Code: 611 30



related searches:
Similar places near
Choys Garden Choys Garden 137 meter En mysig restaurang med supertrevlig personal. Många goda rätter att välja mellan. Hä...
Kohiro Sushi Bar Kohiro Sushi Bar 671 meter Fisken var skärd tunn och fint. Kocken la perfekt tillräckligt med sojasås och wasabi...
Aroih Kitchen Aroih Kitchen 1 km Mycket god Thai mat mycket att välja på. Absolut värt ett besök..
Reviews
Små portioner för väldigt dyrt pris, fick betala 300kr för 8 bitar sushi och 4 st friterade räkor. Ät Inte Här!
Hårt ris och hård omogen mango i poke bowlen. Åt bara för att jag var hungrig men det var inte bra. Misosoppan för koncentrerad, som om den stått väldigt länge och kokat ihop. Kan inte rekommendera.
Godaste sushin om ni frågar mig med perfekt storlek på varje bit, därav stjärnorna. Pga dom 2 stjärnorna dom INTE får: tråkigt att priset är såpass högt och att dom är OTROLIGT snåla med sjögräset och rödlöken, sist jag köpte lunch där fick jag inte heller några bönor. Utan info om detta eller billigare pris..
Dåligt bemötande när jag blev matförgiftad när jag ätit mat därifrån. Ät aldrig där så dålig som jag blev vill jag inte att någon annan ska bli
Två gånger på raken har vi inte fått det antal bitar vi beställt. Otroligt förtretligt vid combon take away och boende ute på landet. Jag frågade specifikt i dag: Är det nu 14 bitar? Jaa, då - fick jag till svar. Och kontrollerade tyvärr inte själv. Väl hemma kunde jag konstatera att det var 12 bitar. Förra gången saknades 3. Inte ok!
Betalar för 18 bitar men får bara 14. Ska man driva restaurang får man se till att kunderna får det de faktiskt betalar för. Svårt att få någon typ av kompensation för detta när man tar take away och inte märker något förens man är hemma en bra bit från restaurangen. Sista gången jag äter deras sushi. Gå till kohiro istället, mycket bättre sushi där dessutom.
Har ätit på många olika Sushi Yama. Nyköping har alltid varit ok. Men nu, idag, trots att det är folktomt så är sojaflaskor tomma och sojaskålar saknas. Istället för att fylla på, ägnar sig personalen åt sin mobiltelefon. Inte ok.
Nä sushin var inte god, torr och smaklöst ris m alldeles för stora korn. Soppan bestod mest av blad och väldigt lite vätska - blir nog inga fler besök tyvärr.
Uruselt att få 10% på nästa rätt när två inköpta rätter hade oätliga avokado bitar med andra ord 50% av 8 bitars rätter. Botten skall aldrig handla här igen.
Skitdålig service. Fick bara 4/5 i beställningen, ringde och åkte tillbaka och skulle hämta resten som var betalt och blev bemött på ett ytterst otrevligt och oproffsigt sätt. Välj hellre en annan restaurang.
Comment on this business

to add Sushi Yama map to your website;