facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushi Yama

Sushi Yama

About

Sushi Yama har hittat till Barkarby och nya Barkarbystaden, västra Stockholms nya knutpunkt. Både boende och shoppare i området har nu nära till vår sushi.

Story

Sushi Yama har hittat till Barkarby och nya Barkarbystaden, västra Stockholms nya knutpunkt. Både boende och shoppare i området har nu nära till vår underbara sushi.



"Äntligen har Sushi Yama hittat till Barkarby och nya Barkarbystaden, västra Stockholms nya knutpunkt. Målet att alla ska ha närhet till sushi närmar sig med stormsteg. Vi vill att alla ska ha möjlighet att njuta av japanskt mathantverk, och härliga smakupplevelser. Här hittar du allt från färgstarka sushi till värmande japanska rätter i en trevlig miljö. Föredrar du takeaway? - inga problem! Ta gärna med dig maten och njut där det passar dig som bäst. Varmt välkommen till Sushi Yama i Barkarbystaden, Stockholm!"
Address: Gripengatan 8, 17738 Järfälla
Phone: 08-88 88 68
City: Järfälla
Zip Code: 17738


Opening Hours

Monday: 10:00 - 22:00
Tuesday: 10:00 - 22:00
Wednesday: 10:00 - 22:00
Thursday: 10:00 - 22:00
Friday: 10:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: Sushi Yana, Sushi Yama AEZ, Sushi Soul, Yama Sushi Berlin, Sushi Yana Berlin
Similar places near
Säby Sabai Säby Sabai 822 meter Jag har bara provat en rätt på denna ställe. Det var den värsta som jag har ätit. Up...
Sushi Imoni Sushi Imoni 2 km Brukar äta i jakobsberg centrum sushi yama och går alltid därifrån nöjd. Trevlig och ...
Reviews
Har ni bytt ägare? Har blivit mycket sämre! Snåla med ris, kall mat och de förstår inte när man beställer mat utan wasabi. Personalen röker och tvättar inte händerna utan sätter på sig handskar direkt efter att ha hängt upp sin jacka i bakutrymmet. Kommer nog inte gå tillbaka. Ska nog gå till konkurrenten runt hörnet.
Ringde och beställde, de va lite missuppfattning först vad gällande vad vi ville ha men sen sa dem "ja nu vet vi vad du vill ha, kom om 20 minuter". Kommer dit 30 min efter i tidspress då hade de inte ens börjat med beställningen, sa att de inte förstod så de gjorde inte beställningen. Skitbra Sista gången jag handlade där
Sushin var för små och ihop klistrade, beställde med sesam topping fick ingen, ösde på rostadlök så hela avhämtningslådan bestod av rostadlök. Det borde läggas fint på sushin. Beställde med teriyaki topping fanns knappt teriyaki topping, väldigt lite.
Beställde 18 bitars, en halv timme innan stängning....tyvärr var riset hård och inte kokt tillräckligt. Väldigt besviken
Sushi och annat som vi valde var bra jämfört med andra sushi restauranger. Det var rent och fräscht i lokalen också. Servicen var trevlig.
Beställde via appen, där fanns inte samma alternativ som i restaurangen. När vi väl väntat på maten i ca 30 minuter och jag frågar efter den svarar personalen, jaha, den har vart klar länge, trots att de inte visas i den digitala beställningen. När vi väl får maten så saknas där 3 rätter varpå jag påpekar detta, personalen stoppar i en till och säger nu är de klart. När jag tittar i påsen igen så saknas det fortfarande 2 rätter. Personalen i kassan slänger der dem och suckar åt mig. Inte pinnar packat för alla att äta med, endast 3 par. När vi väl öpnnar lådorna saknas det sojabönor i 2 av 7 lådor, laxen smakar unket. Nä fy hit kommer vi inte igen, dåligt bemötande och dålig upplevelse i helhet. Finns betydligt bättre i området spesiellt för det här höga priset.
Väldigt god sushi, men att beställa hem via "Foodora" gör jag nog aldrig om.. 1.5tim uppskattad tid för leverans från barkarby till hässelby gård. En resa på max 15min med bil. På det så kommer maten inte ens inom den tidsramen.. Maten kom exakt 1 timma och 53 minuter... Skamligt enligt mig! Hade jag satt mig i bilen själv hade jag nog hunnit fram och tillbaka och fått mat minst 3-4 gånger vid det här laget! Dessutom hade maten inte sett ut som den fått åka med i ett rally...
God o fräsch sushi men personalen var inte speciellt trevliga, skulle rekommendera er att gå till ett annat ställe om ni ska äta på plats. Ska ni hämta upp maten, so go for it!
Jagoch pernilla var där och åt jag har aldrig ätit sushi min första gång men det var gott trevlig personalMat: 5/5
Bibimbapens ris var torrt. Dödssynd för en rätt som kostar 150:-. Men gott ägg och riktigt god grönt te ingick.
Comment on this business

to add Sushi Yama map to your website;