facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushibar Maki

About

Sushibar Maki är en mysig liten sushirestaurang i centrala Karlshamn. Det är också Karlshamns enda renodlade sushirestaurang.



"Vi erbjuder en unik smakupplevelse i mysiga och centrala miljöer, både i Karlshamn och Kristianstad. Vi serverar fantastisk god sushi, men även andra japanska rätter av högsta kvalitét. Vi har en noggrant framtagen dryckesmeny med öl, vin och drinkar, både lokala och med japansk touch.Kom och unna dig en fin lunch, eller varför inte ta del av våra fantastiska afterwork-erbjudanden. Vår filosofi är att erbjuda våra gäster i Karlshamns och Kristianstad den godaste sushin och det skönaste hänget. Sitt i våra vackra lokaler eller på uteservering mot hav eller mysig innergård. Självklart kan man också beställa vår goda mat för avhämtning. Vi har även vegetariska och glutenfria alternativ.Tillsammans skapar vi de bästa restaurangerna."
Address: Kungsgatan 22, 374 35 Karlshamn
Phone: 0454 - 159 44
City: Karlshamn
Zip Code: 374 35


Opening Hours

Monday: 11:30 - 20:00
Tuesday: 11:30 - 20:00
Wednesday: 11:30 - 20:00
Thursday: 11:30 - 20:00
Friday: 11:30 - 20:00
Saturday: 12:00 - 20:00


related searches: Sushibar maki karlshamn menu, Sushibar maki karlshamn price, Sushibar maki karlshamn reviews, Suki Sushi - Karlshamn, Nigiri sushi, Foodplanet
Similar places near
Suki Sushi Suki Sushi 130 meter En av våra favoritställen i Karlshamn, bra service och god mat. Väldigt mysigt att si...
Suki Sushi - Karlshamn Suki Sushi - Karlshamn 136 meter Very expensive, but so it is with all sushi places of quality. Hospitable personnel a...
Lovicejustloveit Lovicejustloveit 367 meter Lovice is the ice cream for all ice cream lovers, 100 % milk free and totally plant b...
Klockans Grill Klockans Grill 2 km Maken åt bamse med mos, men fick endast 3 msk potatismos!Mat: 3/5
Reviews
Om du letar efter ett hak där du vill käka på förbifarten till nått annat så är det nog inte en bra idé att komma hit. Du kan räkna med minst en timmes väntan innan maten är klar, och det är ifall du har tur. Maten å andra sidan är det inget fel på. Toppklass.
Servitrisen hade ett väldigt otrevligt bemötande, och jag menar hon med slöja på sig. Maten var jättegod, men vill nog inte komma tillbaka pga den servitrisen. Rekommenderar ej. Chefen borde prata med henne, innan han förlorar mer kunder..
God mat men oacceptabel väntan på mat man beställt online. Tröttnat på detta efter flertal gånger och ingen kompensation ges. Blir ett annat ställe framöver. Beställde maten till 17:45 fick den 18:10. Då lades beställningen 17:10.
De har misslyckats med våra beställningar sammanlagt tre gånger trots att det tog väldigt lång tid och de frågade flera gånger vad vi beställt. Finns bättre sushi på andra ställen Vegetariska alternativ: Beställde sushi som de sa att de kunde göra vegansk, fick flera bitar med omelett och mangon hade samma konsistens som en rå morot. Vän till mig beställde sushirulle där majonnäs skulle ingå, vilket den inte gjorde. Ang. Svar från ägaren: Mailade er för en månad sedan men har fortfarande inte fått svar på det.
Fick aldrig maten väntade en timme, beställningen togs av servitrisen men hade glömts . God mat men väldigt besviken blir ett annat ställe nästa gång.
Tog en dagens onsdagssushi. Det var den godaste blandning jag ätit! Allt var perfekt. Och tala inte om citronvattnet jag beställde. Här var det inte bara en blygsam citronskiva i ett vattenglas, nej då. Utan rikligt med citron som gjorde att även det var det godaste vatten jag någonsin druckit på en restaurang! Rekommenderas starkt, här kommer jag äta igen.
Mysigt kryp in med mycket fin sushi. Bitarna är stora och man blir lätt mätt. Trevlig personal.
Älskar sushi och denna tillhör dom riktigt goda. Litet ställe med trång entre'. Det tar lite tid, men väl värt besväret. Inga direkta charmtroll som driver det. Kanske bäst som hämt-matställe.
Äldste sonen bjöd mig på er Dragon Roll Såååå underbart god Det kan bara bli högsta betyg
Gemytligt ställe med god mat. Mycket mer än sushi. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Sushibar Maki map to your website;