facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushiporten

Address: Nynäsvägen 21 , Haninge 136 47, AB, SE
City: Haninge
Zip Code: 136 47



related searches: Sushiporten Meny, Sushiporten review, Sushistugan, Sushistugan meny, Port73, Taihö Garden
Similar places near
Reviews
Jag tycker att Sushiporten har gått ner sig på senare år! I jämförelse med syskonrestaurangen Sushistugan är både smak och konsistensskillnaderna totala. Hos Sushiporten har riset alltid haft en mer grötig smak och hårdare konsistens, vilket också varierar beroende på personal. Hos Sushistugan är smakerna alltid desamma väldigt bra kvalitét på sushin. Min senaste beställning hos Sushiporten var dock droppen; riset var knastrigt, sojan splittrade kornen och varenda nigiribit föll isär innan det ens nådde munnen. Detta fick bli min sista gång jag ödslar tid på att ge dem ”ytterligare en chans i förbifarten”. Jag vill bara ge er konstruktiv kritik - då jag saknar den gamla, goda sushin som ni brukade göra! Håller tummarna för att ni tar till er och förbättrar ert arbetssätt och värderingar gällande kundens nöjdhet.
Riktigt bra pokebowls! Sushin i övrigt är också bra och servicen bättre än förväntat. Brukar ta ca 15-20min oavsett vad man beställer.
Dom skulle bara ha större utbud på fisk så hade dom varit 5 stjärniga
Riktigt god sushi med perfekt storlek och utsökt smak. Parkering: 3 hours parking Specialkost: Dietary restrictions well handled!
Ringde och beställde mat för två personer men när vi kommer dit och ska hämta maten har dom missförstått i telefonen och gjort mat för 1 person, det är sånt som händer men där och då sa dom att dom inte kunde fixa 1 portion till för att dom stänger, men dom ska stänga 20.00 och kl var alltså 19.30! Jag brukar handla där och dom stänger alltid 20.00 inte 19.30. Men dom ville inte fixa mer mat åt oss tydligen Så vi gick därifrån med mat för 1 person fast vi ville ha för två personer.. riktigt dålig service!
Sushin är väl OK men inget extra. Även helt OK service utan att vara ngt extra. Skulle inte åka hit för att köpa sushi, men om man är på Port 73 och hungrig är det väl ok.
Jag har vart där några gånger och jag tycker det är ett bra ställe. Man får bara vänta väldigt länge men annars tycker jag att det är gott!
OtrevligA personal ! Alltid arga ! Deras vatten glass luktar fisk ! Jätte smala bitar ! Kan inte svenska ,inte engelska Mest irriterande att vi betala dör så mycket pengar för så lite mat och se otrevliga ansikte över allt ,jag tycker vi behöver en annan sushi restaurang i porten
Supertrevlig personal och god mat. Bowlen är fantastisk! Får enbart 4 stjärnor pga lite omysig lokal.
Bra sushi, många alternativ. Alltid nöjd!
Comment on this business

to add Sushiporten map to your website;