facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Suzuki Småland

Suzuki Småland

About

Enklare kan det inte bli. Suzuki Småland är för dig som vill att både bilköpet och bilägandet ska vara smidigt och som värdesätter ett personligt bemötande.



"Suzuki Småland finns för att ge dig en ny och enklare upplevelse av bilägande. På riktigt. I webshopen kan du välja att köpa din bil när du vill, har du frågor så guidar vi dig igenom det hela - ring, maila eller titta förbi vårt provkörningscenter i Vimmerby. Du väljer!Ägs av Suzuki Sverige."
Address: Förrådsgatan 1, 598 40 Vimmerby, Suède
Phone: +46104809860
City: Vimmerby
Zip Code: 598 40



related searches: Suzuki småland blocket, Suzuki Jimny, Suzuki el, Suzuki erbjudande, Suzuki Automat, Suzuki Göteborg, Suzuki hemsida, Suzuki prislista
Similar places near
Dr Wheel Dr Wheel 0 meter Motorfordonsföretag
Toyota Vimmerby Toyota Vimmerby 70 meter Bra service av kunnig personal. Rekommenderas varmt.
Läns Bil AB Läns Bil AB 385 meter Mycket bra personal!
minizlove.com minizlove.com 1 km Webshop
Freddes Bilservice Freddes Bilservice 2 km Service och reparation av alla märken.
Reviews
Hej idag var vi och hämtade vår s cross hos marcus i vimmerby och allt till belåtenhet ska nu informera mina vänner att det fungerar att åka en bit utanför vimmerby när det fungerar så bra med en så bra bilförsäljare mycket högt betyg till honom. Hasse Salem
Säljaren och kontaktpersonen Marcus ska ha 10 stjärnor! Helt fantastiskt bemötande och tar tag i vilken fråga som helst med ett stort engagemang. Köpte den nya s-crossen och det är nog den bästa bil jag kört när det gäller köregenskaper. Men det var kontakten med Marcus som gjorde att jag valde Suzuki, tack Marcus!
Lundströms bilförsäljning i Värnamo och Bor har alltid levererat bra bilar och har varit trevliga att handla med.Så även nu när vi köpt en S - Cross. Bengt och Lisbeth Ellström
Proffsigt bemötande, tålmodig och pedagogisk i sitt redogörande av bilens funktioner, jag var bara tvungen att köpa bilen en Suzuki S-cross. Helnöjd.
Har bara gott att säga om suzuki småland och Marcus.Hämtade ny S cross igår och är mer än nöjd.Ser fram emot att använda min nya bil.Kan varmt rekomendera Suzuki småland/Peter
Jag är en ny kund hos er och är väldigt nöjd och personalen har hjälpt mig mycket så mycket dom kunde och är super nöjd. Jag är så tacksam av Markus och är väldigt trevligt jag rekommenderar företaget.
Hämtade i fredags ut min nya Suzuki Swift Hybrid och jag är supernöjd. Suverän service, enkel kommunikation och kundnöjdhet av högsta klass. Ser fram emot vårt samarbete!
Mycket bra service och tillgänglighet. Inget att anmärka på. Tack för en bra affär.
Suzuki Småland med Marcus i vimmerby , hjälpte till med en väldigt smidig och bra affär
Trevligt bemötande & bra service. De lyssnade in våra personliga önskemål och gjorde valet av bil enkelt.
Comment on this business

to add Suzuki Småland map to your website;