facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svänginn inn katrineholm

Svänginn inn katrineholm

About

Hamburgare, korv, mos, kebab, sallad etc.
"Handikappvänligt"



"Vi är ett Gatukök som tillagat Sibyllas produkter sedan mitten på 80-talet. Vi har drivit köket i över 20 år och har stammisar från alla håll inom landet. Hos oss får du maten lagad på beställning vilket märks, det kan vi lova. Renlighet är prio ett hos oss, det kommer ni märka, prova att äta hos oss du också.Varmt välkommen !"
Address: Oppundavägen 66, 641 37 Katrineholm
Phone: +46 150 13639
City: Katrineholm
Zip Code: 641 37



related searches:
Similar places near
Restaurang Barken Restaurang Barken 2 km Nog den sämsta pizzan någonsin, helt mjuka kanter och mängden bea sen, måste ha varit...
Reviews
Kan varmt rekommendera detta ställe, vällagat, rent, trevlig personal och bra service Mat: 4/5
Jättegott mat, toaletten super ren, trevlig personal. Omdömen på google stämmer bra!
Alltid trevlig o serviceinriktad personal. Maten är alltid jättegod! Fint och oklanderligt i lokalen varje gång jag varit där.
Ingen röd sås till kebaben trots att det är på bilden. Ingen pepferoni till kebabtallriken. Bara isbergssallad. Ingen sås till barnmenyn trots att det är på bilden. Usel kvalite på pommes fritten. Parkering: Bra med plats precis utanför.
Sibyllaburgare sitter alltid fint. Perfekta strips. Burgaren skulle behövt lite mer krydda och vara lite hårdare. Därför blir det en fyra totalt.
Gott, väldigt väldigt fräscht och välstädat och supertrevlig personal.Mat: 5/5
Ok. Lite snålt m kött på kebabtallrikenMat: 4/5
Toppenställe att stanna till vid när man passerar Katrineholm. God och snabb service, rent och snyggt till och med på toaletten Heja Svänginn
Mycket rent och fint. Bra och snabb service av trevlig personal! Ett gatukök där man har förstått hur det ska vara!
Jättebra ställe! Trevlig personal och lyhörd - jag ville ändra lite i min meny och fick bra förslag tillbaks. Jättegott resultat! En detalj: restaurangen tar gärna kontanter och har till och med en uttagsautomat inne i restaurangen. Gör dem gärna en tjänst och betala med kontanter för då slipper de onödiga avgifter.
Comment on this business

to add Svänginn inn katrineholm map to your website;