facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SV Värmland / Arvika, Eda

SV Värmland /  Arvika, Eda

About

SV Värmland - kurser, cirklar och föreläsningar i Arvika. www.sv.se/arvika

Story

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges tre största studieförbund. I Värmland har vi lokalkontor på tolv olika orter och finns i samtliga kommuner. Vi har verksamhet nära dig nästan oavsett var du bor.
Hos oss kan du delta i spännande och inspirerande mötesplatser i form av studiecirklar, föreläsningar och kulturarrangemang inom en rad olika områden.

Utöver vår kärnverksamhet bedriver vi även uppdragsutbildning samt skapar ny verksamhet i olika projekt som vi driver runt om i Värmland.
Vi samarbetar även med en stor mängd föreningar och organisationer och kan bland annat hjälpa dig och din förening att utvecklas och växa.

Grundläggande är insikten att alla människor - oavsett ålder, kön och bakgrund, kan utvecklas utifrån sina unika förutsättningar.

Varmt välkommen till SV Värmland/Arvika, Eda.

Address: Hantverksgatan 2, 67131 Arvika
Phone: 0570-711 229
City: Arvika
Zip Code: 67131



related searches:
Similar places near
Arvika Shopping Arvika Shopping 30 meter Vi vill önska dig välkommen till Arvika – Värmlands största småstad som har mycket at...
Lärarförbundet Arvika Lärarförbundet Arvika 74 meter Lärarförbundets lokalavdelning i Arvika.
Arvika Ungdomsgård Arvika Ungdomsgård 449 meter Arvika Ungdomsgårds officiella facebooksida. Här kan ni till exempel träffas och umgå...
Räddningstjänsten Arvika Räddningstjänsten Arvika 852 meter Bästa som finns Trevlig folk
Filtbiologerna Filtbiologerna 3 km Picknick | Ungdomar | Filtar
Sjukhusbiblioteket i Arvika Sjukhusbiblioteket i Arvika 5 km Våra öppettider: Må-To 09.00-16.00 Fre 09.00-14.00 Självbetjäning mellan 09.00-09.30....
Comment on this business

to add SV Värmland / Arvika, Eda map to your website;