facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SV Värmland / Årjäng

SV Värmland / Årjäng

About

SV Värmland - kurser, cirklar och föreläsningar i Arvika. www.sv.se/arjang

Story

Vi är övertygade om att varje individ har en inneboende vilja att lära nytt, låta sig inspireras och utvecklas. Det är vår uppgift att försöka väcka lusten till detta och förhoppningsvis kan det smörgåsbord som vi presenterar i form av kurser, cirklar och föredrag få dig att ta steget och utvecklas ännu mer!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges tre största studieförbund. I Värmland har vi lokalkontor på tolv olika orter och finns i samtliga kommuner. Vi har verksamhet nära dig nästan oavsett var du bor.
Hos oss kan du delta i spännande och inspirerande mötesplatser i form av studiecirklar, föreläsningar och kulturarrangemang inom en rad olika områden.

Utöver vår kärnverksamhet bedriver vi även uppdragsutbildning samt skapar ny verksamhet i olika projekt som vi driver runt om i Värmland.
Vi samarbetar även med en stor mängd föreningar och organisationer och kan bland annat hjälpa dig och din förening att utvecklas och växa.

Grundläggande är insikten att alla människor - oavsett ålder, kön och bakgrund, kan utvecklas utifrån sina unika förutsättningar.

Varmt välkommen till SV Värmland/Årjäng.

Address: Sveavägen 27, 672 30 Årjäng, Sweden
Phone: 0573 - 120 02
City: Årjäng
Zip Code: 672 30


Similar places near
Årjängs Kommun Årjängs Kommun 149 meter Välkommen till Årjängs kommuns officiella Facebooksida, en mötesplats för dig som bor...
Lärarförbundet i Årjäng Lärarförbundet i Årjäng 258 meter Välkommen att gilla vår facebook-sida så att du får kontinuerlig info om vad vi har p...
Räddningstjänsten Årjängs kommun Räddningstjänsten Årjängs kommun 1 km Trevlig personal.
Interfiske Interfiske 2 km Interfiske
Skolhuset i Högelian Skolhuset i Högelian 7 km Skolhuset hyrs ut till olika arrangement. Velkommen
Comment on this business

to add SV Värmland / Årjäng map to your website;