facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sva Marga Mat

Sva Marga Mat

About

Du hittar aktuell information på vår hemsida
www.lagagodmat.se

Story

Vi serverar rustik mat lagad av säsongens härliga råvaror handplockade som ofta är ekologiska och lokala. Titta in på vår hemsida för mer information. www.lagagodmat.se

Address:
City: Vaxholm


Similar places near
Husmor Lisa Husmor Lisa 4 km Idyllisk, vackert,trevlig personal, tyvärr var köket stäng när vi kom
Reviews
När vi vid 1730 kom till restaurangen var det ganska tomt. Personalen satte oss vid bordet och vi beställde en flaska vin, vegoburgare och sksgentoastbild. Båda rätterna och vinet var bra, skagenröran var bland det bästa jag ätit. Jättebra service och trevlig personal som var mycket tillmötesgående. Ett minus då uteservering var mindre mysig.
Bäst mat i vaxholm!
Verkligen jättegod vegetarisk och vegansk mat och superbra med så mycket ekologiskt! Dessutom hade de bra koll på råvarorna och vi möttes av härlig service. Det fanns även spännande alkoholfri dryck!
Passade för våra gäster som var vegetarianer och en vegan. Restaurant en fixade åt alla så vi var mycket nöjda. Tyvärr blir det lite då och då lite bullrigt när motorcyklarna och bussarna drar på och åker runt Söderhamnsplan.
Väldigt tacksam att vi har Sva Marga i Vaxholm ingen annan restaurang här kan mäta sig med råvarorna och kvaliteten på maten som de har och till de priserna.
Bra mat. Åt kyckling med sötpotatis pommes som var de bästa någonsin ätit, perfekt krispiga. Parmesandippen rekommenderas. Drycken var sådär. Undvik husets vin.
Helt ok mat och väldigt trevlig personal, absolut en extra stjärna för ekologiskt och fräsha råvaror, och goda ekologiska drycker.
Ganska kort meny men god mat och trevlig personal. Rekommenderar att prova hamburgaren. Inte så rolig utsikt men värt ett besök
Dålig mat, dålig service och överskattade priser. Avråds starkt!
Bästa ekologiska restaurang i mils omkrets. Mysig stämning och trevligt bemötande.
Comment on this business

to add Sva Marga Mat map to your website;