facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svanshalls Krog

"Kära Gäster,Under de rådande omständigheterna så ser vi inte det möjligt att driva Svanshalls Krog vidare enligt de planer vi haft för hösten 2022. Vi stänger därför restaurangen för denna säsong och ser fram emot nästa.Vi kommer löpande att uppdatera hemsidan och våra sociala flöden med information.Samtidigt vill vi passa på att tacka för det fina mottagande vi fått, och för alla fina möten med er våra gäster.Stort tack!Anders & Marie – Per & Gun med personal"
Address: Hamnabacken 21 Svanshalls Hamn, 263 92 Jönstorp, Hallands Län, Sweden
Phone: 042367179
City: Jonstorp
Zip Code: 263 92



related searches: Hamnkrogen Höganäs, Rusthållargården, Tunneberga, Hotel Kullaberg, Bryggan Höganäs
Similar places near
Tunneberga.  Gästgivaregård Tunneberga. Gästgivaregård 3 km Vi åt en fantastisk lunch på Tunneberga. Jättetrevlig service, mycket välsmakande, ge...
Puben i Jonstorp Puben i Jonstorp 3 km En trevlig o avslappnad mötesplats mitt i byn öppet Fredag för afterwork från 17.00- ...
Reviews
En trevlig liten hamnkrog med begränsad men inte desto mindre intressant meny bestående av bland annat Anklår & Torskrygg. Du möts av dukade bord med glas, bestick och vita dukar. Bemötandet var trevligt och personalen vänlig och hjälpsam. Sedan i år 2022 har resturangen fått ny ägare och enligt inte mindre än tre ortsbor jag talade med ska detta ha lett till en stor och positiv förändring. Portionerna var lagom stora och rätterna smakfullt presenterade. Dryckeslistan var bred med såväl öl som vin och helhetsintrycket var positivt även om priserna låg lite väl långt ut åt den högre delen av skalan kommer jag abdolut tillbaka hit igen. Jag ger Svanshalls Krog fem stjärnor och önskar dem all lycka i framtiden!. håller du med om recensionen ge den gärna tummen upp
Maten var god men saknade den allra sista touchen. Fiskrätten var inte riktigt varm men desserten cola cola cola var en utsökt anrättning. Mycket trevlig och pigg personal som servade fint. Väl värt ett besök.
Fantastisk mat och fint läge! Riktigt trevlig och tillmötesgående personal som fixade enligt diverse specialönskemål och rekommenderade utmärkta viner. Trerätters där alla rätterna föll samtliga i sällskapet i smaken. Hit går vi igen!
Vi åt stekt röding med en jättegod hollandaisesås och sparris. Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående Vi kommer gärna igen.
En stor besvikelse. Den vegetariska förrätten med primörer bestod av en halv rå lök och två stenhårda morötter. Och getostkrämen smakade inte getost över huvud taget, tror kocken hade lagt på fel kräm. Serveringspersonalen var väldigt oerfaren och gjorde allt fel. Bytte inte ut den smutsiga duken, maten beställdes in vid fel tidpunkt så min man fick äta huvudrätten själv. Helt fel på notan så vi fick själva säga åt servitören vad som skulle tas bort och läggas till. Jag rekommenderar ingen att gå hit, speciellt inte vegetarianer.
Vi var en hel familj som var och åt middag på Svanshalls krog, och blev otroligt nöjda! Goda förrätter, en fantastisk fisk till huvudrätt och lagom stora efterrätter. Stort plus till personalen som inte bara gav god service utan som också ordnade med nya bord till oss som satt utomhus när det kom in ett väderomslag med ösregn. Det finns dock förbättringspotential när det gäller alkoholfria fördrinkar och bubbel. Det är trots allt väldigt tråkigt att behöva skåla i läsk…
Kort sagt: God och vällagad mat. Imponerande men kompakt vinlista. Trevlig miljö; fint inrett och behagligt låg ljudnivå inomhus. De har en stor fin uteservering där man också kan sitta. Underbar utsikt ut över Skälderviken och Svanshalls småbåtshamn. Då krogen ligger på "norrsidan" av kusten, får de inte mycket kvällssol, så det är behagligt svalt på kvällarna. Fina toaletter. Trevlig och aktiv personal. Lite mer detaljer: Kan verkligen rekommendera ankan - smakrik, saftig, och mör! Väldigt god tillsammans med svampsåsen. Det framgick inte på menyn?, men det ingår tydligen rostad potatis vällagade också! knapriga, så det var en mättande rätt. Definitivt prisvärd för under 300SEK. Vi var en grupp på fem vuxna och ett litet barn. Alla var vi nöjda med maten förrätt, huvudrätt och efterrätt, och vinet. De tog specialbeställning pga allergi på stort allvar också, vilket uppskattas. Just den dagen då vi var på besök så hade de tekniska problem tror nån ugn lade av?, och maten blev lite sen. Båda ägarna var ute och bad om ursäkt flera gånger, och bjöd på både vinet och efterrätterna. Oerhört generöst. Det enda jag egentligen kan klaga på är att jag beställde en Negroni, och vad jag fick ut kändes mest som ren Campari med en isbit i. Inget apelsinskal heller. Dock var det en cool sfärisk isbit, så det var ju kul iaf. Vegetariska alternativ: Finns till både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Jag valde en vegetarisk förrätt -- grillade primörer med getostcreme. Väldigt god, rätt mättande. Barnvänlighet: De verkade rätt flexibla vad gäller barnmenyn. Vi fick lite köttfärs, rostad potatis och kokta grönsaker. På menyn stod det att alla rätterna på menyn kan komma i barnportioner också, men vi tog inte det alternativet. Parkering: Rätt bra med parkering runtom Svanshalls hamn. Där var en hel del husbilar som stod och tog upp plats, men det gick bra ändå. Specialkost: De verkar ta allergier på stort allvar. Där fanns en del vegetariska alternativ, men om du vill ha strikt veganskt så behöver du nog specialbeställa.
Utsökt restaurang med bedårande utsikt över Skälderviken och Bjärehalvön.
Jätteotrevlig personal! Usch! ALDRIG MERA! Speciellt mannen... Dock väldigt vacker omgivning+
Krogen ligger i hamnen med en härlig utsikt över Skälderviken. Vi satt på den inglasade verandan och åt underbara Moules Frites och Créme Brûlée.
Comment on this business

Directions to Svanshalls Krog with public transportation


Svanshall Stenbrottet 180 meters
223
Svanshall Handelsmansväg 190 meters
223

to add Svanshalls Krog map to your website;