facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svanskogs Pizzeria - Gyllenesvanen

Svanskogs Pizzeria - Gyllenesvanen
"Vi är en liten pizzeria i en lilla Svaneholm / Svanskog som tänker stort, smakrikt, kvalitet och värnar om den lokala servicen.Tobias heter den unge ägaren som drabbades av Narkolepsi 2011 och livet såg dystert ut tills han vågade satsa på sin dröm att få arbeta med mat.I februari 2024 kommer Tobias delta i Nordiska mästerskapen i Gourmé pizza i Stockholm.Idag besöks den lilla pizzerian av besökare från hela Sverige, Norge, Tyskland och Holland efter att goda vitsord har spridit sig.På helgerna är det inte ovanligt att det är väntetid upp till en timme. Så vi råder besökare att förboka eller beställa innan ankomst."
Address: Smedjegatan 1E , Svanskog 662 50, S, SE
Phone: +46 532 306 40
City: Svanskog
Zip Code: 662 50


Similar places near
Svanskog Värdshus Svanskog Värdshus 537 meter
Reviews
Super goda pizzor och personalen är underbara. Beställde bland annat räkgömma som innehöll enormt mycket räkor och nutellapizza. Ägaren gick iväg och köpte färsk frukt. Berättade även att en del av frukten på pizzan var från egen trädgård. Har man vägarna förbi så missa inte detta smultronställe.
Fantastiskt god pizza! Jag tog själv en räkgömma och kan svara för den, de andra som var med gav också ett högt betyg. Klart värt att prova.
Tog en omväg på 4 mil för att få prova denna pizzerian, och med facit i hand så var det verkligen värt det. Trevlig personal med både passion och driv, och pizzan var riktigt bra! Mycket välbalanserade smaker och estetiskt tilltalande.
Besökte Svanskog Pizzeria Gyllene Svan.Hämtade för att,äta i naturen vid Mellan Svan .Mat: 5/5
Jag har bara provat räkgömman, men den va god. Fina räkor! Inte trevligaste stället att sitta på, men maten, servicen och personalen var bra
Fantastisk pizza! Värd att åka en extra sväng för att besöka detta.
Bra pizzabotten och fräscha tillbehör. Trevlig och rolig personal. Inte sista gången jag äter här...Mat: 4/5
Saknar meny när man ska äta men så gott första gången, men inte siata
Mycket bra mat och service, rekommenderar denna pizzeriaMat: 5/5
Alltid kul att besöka den lokala pizzerian på en liten okänd ort när man är ute och reser. Pizzerian i Svanskog hade helt Ok pizzor av traditionellt svenskt snitt, lagom stora och inte alltför flottiga, och personalen som jobbade där var mycket trevliga och tillmötesgående. Stället ser inte mycket ut för världen med ingång till den kombinerade restarurangen ocn ungdomsgården från bakgården, men absolut värt ett besök om man känner sig hungrig när man är i närheten.
Comment on this business

to add Svanskogs Pizzeria - Gyllenesvanen map to your website;