facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svartåfors Badplats

Address: Linköping
City: Linköping



related searches: Linköpings kommun
Reviews
Perfekt badplats för barnfamiljer. Mycket skugga och långgrunt i vattnet. Man måste gå lite från parkeringen men absolut inte långt. Följ vägen till parkeringen och inte badplatsen, man kan inte köra till badplatsen för det är privat väg och leder inte till parkeringen !
Badplatsen är tillbaka! För att enkelt komma hit, åk då till vattenkraftverket där det också finns en väldigt stor parkering. Gå sen över kraftverkets bro väldigt fin utsikt och ta antingen vänster direkt och följ stigen nära vattnet, eller gå vidare en liten bit fram och sedan vänster längs en bilväg ej grus eller asfalt. Totalt är det ca 500 meter från parkeringen. Väldigt fin badplats med både brygga samt funktionsvatiationsanpassat så att rullstolar enkelt kan komma ner. Nackdelen är att det är en bit att gå och inte någonting asfalterat utan knöglig mark. Omklädningsrum och dass/toaletter/bajamajor fanns att tillgå, även funktionsvariationsanpassad. Var väldigt populärt nu när det åter öppnats men fungerade ändå trots det att vara på plats upplevde jag. Sikten i vattnet är nästintill obefintlig. Kommer att komma tillbaka men är på grund av gångavståndet, antalet personer på plats och sikten i vattnet inte riktigt lika bra som Ljungbadet tycker jag :
OBS: Åk från söder. Inte norr, som Google rekommenderar. Stor gräs-yta med både sol och skugga hela dagen. Klart vatten, bra botten och bra brygga. Liten parkering populärt och långt att gå 400m från den. Ingen kiosk.
Jag äger badplatsen så jag vill inte se en ända dålig resension, det här är bästa badplatsen i hela Sverige så om ni inte har något positivt att komma med kan ni dra åt helvete
Fint med gräs och både sol och skugga, lätt att få plats trots att parkeringen var full.
Bättre än när jag var här som ung... Liten bit att gå.. men barnvänligt.
Stor gräsyta med plats för många. Bajamaja. Sandbotten & hyfsat klart vatten. Endel "skräp" vass och pinnar i strandkanten annars rent & fint. Promenad längs grusväg ca 500m från parkeringen.
ingen information att man måste åka ytterligare en annan väg, då vägen är avstängd när man trodde man nästan var framme.
Bra gräsutrymme. Vattnet ok. Fin brygga. Barnen tycker det är kul!
Badplats sandbotten och gräsmatta för solbad. Går bra att ha hunden med.
Comment on this business

to add Svartåfors Badplats map to your website;