facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svart Räv - Trädvård & Trädfällning

Svart Räv - Trädvård & Trädfällning

About

Vi utför allt inom trädvård (trädarbete, trädfällning, trädbeskärning, stubbfräsning, bortforsling,katträddning)på Värmdö,Nacka & i hela Stockholmsområdet



"Välkomna till Svart Räv Stockholm!Behöver du hjälp med trädfällning, beskärning, häckklippning eller annat trädgårdsarbete? Våra professionellt utbildade arborister och trädvårdsspecialister utför allt inom trädvård trädarbete, trädfällning, trädbeskärning, stubbfräsning, bortforsling och trädgårdsarbete häckklippning, gräsklippning, rensing m.m. på Värmdö / Nacka och i hela Stockholmsområdet till ett bra pris. Vi kan också komma med båt om ni bor på en ö.Kontakta oss och vi lämnar en kostnadsfri offert inom 24 [email protected]"
Address: Svarvarvägen 1, 13238 Boo (tätort de Nacka)
Phone: 0706647613
City: Boo
Zip Code: 13238


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Svart räv Sverige, Korsräv
Reviews
Pålitligt företag som gjorde precis som utlovat i enlighet med tid som var avtalat. Rekommenderas varmt. Mkt överkomligt pris. Tack till duon med Jim som arborist. Jag är jättenöjd. Tack till Ulrica som skötte det administrativa mkt väl. Uppdaterad info: anlitade företaget för andra gången eftersom jag var mkt nöjd vid första tillfället. Andra gången blev jag avbokad några timmar innan avtalad tid pga akut jobb hos företaget som hade dykt upp. Det hade varit bra med nån kompensation. Ingen bra kommunikation efter att ha påtalat detta tyvärr. Slutsats: bra första gången även bra jobb andra gången men jag blev avbokad utan kompensation få jag hade tagit ledigt hela dagen från jobbet. Tyvärr kommer jag inte anlita er igen pga detta. Tack för dessa 2 tillfällen dock. Ni var duktiga när ni var på plats. Eftervården saknas.
Fällning av två större granar intill byggnad, samt stubbfräsning till fast pris i början av januari 2022. - Tydlig offert och snabb respons via e-post - Två trevliga herrar dök upp exakt på utlovad tid, vilket möjligen var lite av en chock. Efter en snabb genomgång påbörjade de arbetet och stämde sedan av när träden var fällda och bortforslade. Stubbfräsningen gav ett gott resultat och de snyggade till på platserna efteråt. Kände mig helt trygg och kommer anlita Svart Räv igen.
Har fått flertal träd nedtagna samt hjälp med uppkubbning och flisning. Kan bara rekommendera bolaget!
Kanonbra! Svart Räv är mycket proffsiga! Kunniga, trevliga, lyhörda för önskemål och noggranna! Tar med allt skräp och städar efter gjort arbete! Vi kommer självklart anlita Svart Räv igen vid behov.
Har fått hjälp med både beskärning av ett pilträd och borttagning av ett annat träd med stubbfräsning. Är jättenöjd med resultatet av båda. Proffsigt jobb, kom i tid, städade upp efter och till ett bra pris. Rekommenderas varmt!
Svart räv är bäst. Pålitliga, profesionella, flexiblaoch billiga.
Vi kan mycket varmt rekommendera Svart Räv! Superbra kommunikation, väldigt proffsigt, snabbt och bra utfört! Städade bort allt ris och sågade upp björkveden i lagom långa bitar! Fixade dessutom en huggkubbe! : Supertrevliga! Kommer absolut använda Svart Räv igen!
Vi är så nöjda! Jobbade snabbt och effektivt, var väldigt serviceminded, tog med sig alla grenar och stammar. Skogen har aldrig varit så städad. Rekommenderar och kommer absolut anlita dem igen vid framtida trädfällningar.
Väldigt professionella och rekommenderar Svart Räv varmt! Kommer definitivt anlita dem igen i framtiden vid behov. Tack för ett bra och fint arbete och väldigt trevlig personal.
Ett av de proffsigaste företagen jag anlitat. Ett flertal stora och små träd fälldes. Grenar och småträd flisades mot skogsbrynet och resten sågades i kubbar. Samt ett gigantiskt körsbärsträd togs ner med skylift. De kommunicerade allt som gjordes och tomten städades av superfint. Allt var klart inom överenskommen tid. Kan varmt rekommendera detta företag.
Comment on this business

Directions to Svart Räv - Trädvård & Trädfällning with public transportation


Kummelbergets industriområde 120 meters
416

to add Svart Räv - Trädvård & Trädfällning map to your website;