facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svartsö Krog

Svartsö Krog

About

www.svartsokrog.se

Story

Svartsö Krog är den moderna bistro vi själva alltid saknat i Stockholms skärgård. Det är en unik miljö som självklart präglar hela vår verksamhet från råvara till service. Vi lagar mat från de bästa råvarorna, de bästa producenterna och utifrån säsong. Vin från småskaliga producenter i Europa och öl från nordiska mikrobryggerier.
Vi har inget onödigt stort utbud, inga krusiduller eller regler. Bara bra mat och dryck i en unik miljö. Det är roligast så tycker vi. Välkommen.

Address: Svartsö Alsviks by 398, 130 34 Skälvik, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-542 472 55
City: Skälvik
Zip Code: 130 34


Reviews
Trevlig skärgårdskrog med vällagad mat på schyssta råvaror.Mat: 5/5
Jag och hustrun är skärgårdsbor som har detta som vår absoluta favoritkrog i skärgården, och vi är alltid sorgsna när säsongen är över. Maten är casual/elegant med fokus på mycket bra råvaror som får kontrastera varandra och agera kryddor i intelligenta kombinationer som alltid får mig att undra över varför jag inte själv tänkt på detta. Personalen är alltid leende oavsett arbetsbelastning, med mycket avancerade vinkunskaper inom ett område som är i ständig förändring. Det finns på vinlistan ett klart uttalat intresse för naturviner och ekologiska viner, vilka först kommer till sin rätt i kombination med de rätter man valt. Jag är själv lite konservativ i min vinsmak, och då finns det alltid prisvärda alternativ på den intressanta vinlistan. Enda kritiken jag måste anstränga mig för att minnas är, att det inte är möjligt att förboka en båtplats vid bryggan som ligger i anslutning.
Såå besviken! Riktigt råkig mat o även viner o absolut ingen mysig miljö! Tog meny inkl vinpaket, dyrt o totalt smaklöst! Inte värt pengarna! På tallrikarna: förrätt endast en bit torr paté m en handfull grönsallad, huvudrätt röding, liiite sås o samma handfull sallad o efterrätt en liten sockerkaka du doppar i en sås! Tyvärr firade vi en 50-åring samt en 60- åring denna kväll m högre förväntningar. Kvarterskrogen hemma serverar bättre i allt!
Högsta nivån av alla ställen jag provat i skärgården. Allt vi åt och drack var fantastiskt! Kommer garanterat tillbaka! Då blir det fler rätter för att få smaka allt!
Toppklass på mat och service, min favorit bland skärgårdskrogar just för den höga ambitionen i köket och sköna proffsiga personalen. Jättekul med många vegetariska alternativ också inkl 4 rätters vegetarisk avsmakningsmeny. Mycket barnvänligt också med barnstolar och barnmeny med panerad fisk o potatis för de små
Satt ute på terrassen. Hade bokat bord i god tid innan, behövs. Serviceinriktad och uppmärksam personal. Åt vegetariskt och kött. Fantastiskt välsmakande. Barnhamburgare var tydligen också mycket bra... Kommer tillbaka nästa sommar.
Fine dining. Vi tog 5 rätters, mycket bra smaker och annorlunda kombinationer. Underbar kväll med solnedgång och middagen på verandan.
Fantastisk på alla sätt och vis. Maten var mkt god. Servicen perfekt. Läget guld. Så nöjd! Kommer garanterat tillbaka snart igen.
Något av det bättre man kan äta, råbiffen rekommenderas STARKT!
Helt outstanding mat. Jag var tvungen att beställa 3 TRE varmrätter. Och en förrätt. Ibericon var magisk. Tartaren nästan bättre. Man måste besöka detta ställe. Punkt.
Comment on this business

to add Svartsö Krog map to your website;