facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svartsö logi

Address: SVARTSÖ ALSVIKS UDD 397 , Värmdö NO 130 34, AB, SE
City: Värmdö NO
Zip Code: 130 34



related searches: svartsö krog, svartsö sjöbodar, svartsö vandrarhem, svartsö karta, båt till svartsö, svartsö krog tält, svartsö tälta, svartsö lanthandel
Reviews
Jättemysig och kul upplevelse!! Om något var det bara extremt jobbigt att inte alla andra gäster i tälten eller i krogen tog hänsyn till att de är del av andras upplevelser, och var högljudda och irriterande sent inpå natten när vi försökte sova.
Underbar miljö med fantastisk utsikt från trädkojan. Sköna sängar. Var där sista helgen i maj. Lite kallt på natten. Hade behövt ytterligare en kamin. Ett tvättfat med kanna hade inte varit så dumt. Havet är inte tillräckligt varmt ännu. Väldigt trevligt med frukostkorgen som levererades till altanen på morgonen. Frukost på sängen är aldrig fel. 5-rätters middagen på Svartsö krog som ingick, var helt fantastisk! Värt varenda krona! Kommer garanterat tillbaka!
En fantastisk upplevelse av att vara direkt ute i naturen samtidigt som vi blev bortskämda med supergod mat, vänligt och personligt mottagande. Stort Tack !
Fantastiskt upplevelse i skärgården, god mat och fin miljö!
God mat, stora mysiga tält av hotellstandard att bo i.
Ingen aning! 1:a gången jag är här!
Magisk upplevelse. Varmt rekommenderas. Världsklass.
Unikt på sitt sätt!
Fantastisk upplevelse, maten var fantastisk
Fantastisk campingupplevelse. Dyrt och väldigt härligt.
Comment on this business

to add Svartsö logi map to your website;