facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem

Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem

About

Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem, öppet året runt. Det ligger vid Norra Svartsö Brygga på Svartsö i Stockholms mellersta skärgård

Story

Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem är beläget 100m. upp på en höjd från Norra Svartsö Brygga. ca. 4 km. från Ahlsviks brygga.
60 bäddar fördelat på 26 rum. Alla rum har egen wc. hälften av rummen har även dusch. Samlingshus med matsal, gästkök, reception, dusch och rwc.

Address: Svartsö By, 130 34 Skälvik, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46 8 542 474 00
es.arronostravs@ofni
City: Skälvik
Zip Code: 130 34


Similar places near
Stora Kalholmen Stora Kalholmen 8 km Dåligt bemötande av värdinnan, att kalla sina gäster att dom har semester stängt i hj...
Reviews
Personalen var fantastiskt hjälpsam! När jag överskattade min kondition bilen jag och cykeln hämtad vid dikeskantenRum: 5/5
En idyll i skärgården, fräscht, vackert och idylliskt läge.Rum: 5/5
Helt fantastiskt att få vara här och super trevlig personal på alla sätt. Stort tack för oss.Rum: 5/5
Relativt små rum men fräscha och med sköna sängar, bra toalett/dusch. Frukostkorgen var riktigt bra, beställ det. Ganska nära sjön men flesta rummen har ingen sjöutsikt. Bra service i receptionen. Går att boka bryggplats ca 600m från vandrarhemmet om man kommer med båt.
Trevligt hotell/vandrarhem! Personalen gav ett väldigt trevligt bemötande och man kände sig välkommen. Vi valde att bo med dusch hotell, passade väldigt bra med egen ingång så vi hade e-sparkar med oss. För den som vill bo lite billigare så kan man ta utan dusch. Då har man toalett men får gå och duscha på en gemensam. På morgonen har man en frukostkorg man hämtar i receptionen som antingen ingår eller kan köpas till. Den innehåller mackor, ägg, yoghurt med müsli och så kan man hämta kaffe och te i receptionen. I huvudbyggnaden finns ett gemensamt kök som är fullutrustad med ett gäng kylar för att förvara mat ifall man har med som ska tillagas.
Hotellet får 3 stjärnor, den totala upplevelsen får 5 stjärnor. Därav summan 4 stjärnor. Vi hade bokat hotellvarianten, men man kan inte jämföra med ett "vanligt" hotell. Rummen är utrustade med väldigt sköna sängar, toa och dusch. Det var allt som fanns. Rummen var rena och fräscha och personalen var trevlig. Men jag rekommenderar verkligen Svartsö och skärgårdshotellet det är värt ett besök.
Perfekt. Enkelt och personligt. Mkt trevlig personal. Ligger fint på norra ön. Enkelt rum, men räckte finfin för en natt där med sonen. Vi valde hotell för att slippa släpa onödigt mkt i våra ryggsäckar. Vi återvänder gärna. Finfin frukost serverad i korg.
Mycket trevlig ö, vandrarhem och personal! Kan rekommendera även vintertid! Går många båtar till öns södra sida och det går att få skjuts med bagaget : se hemsidan för info
Fin standard för att vara vandrarhem, rätt dyrt dock för litet rum. Observera att det är ganska långt till båda restaurangerna på ön. Vi hyrde cykel. Coronasäkrad frukost då man får den i korg och kan äta utomhus.
Trevlig personal, bra läge! Väldigt enkla rum. Gick inte att få mörkt eftersom det är dörrar med fönster ut, utan gardin. Enkel men ok frukostkorg. Bra utomhusområde för barn.
Comment on this business

to add Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem map to your website;