facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svea Bio Söderhamn

Svea Bio Söderhamn

About

KONTANTFRI BIOGRAF

DOLBY DIGITAL CINEMA

För Program och Köp av biljetter besök oss på cinemascenen.se

Story

Välkommen till Svea Bio i Söderhamn

Du kan ställa frågor till oss via mail eller här på facebook.



"Se öppettider på vår hemsida"
Address: Köpmantorget 2, 82630 Söderhamn
Phone: 0270-146 00
City: Söderhamn
Zip Code: 82630


Reviews
Så sköna säten med dryckeshållare och god plats för fötterna
Bra stolar, inte bästa bildkvalitén på filmernabrukar åka till Gävle ibland pga detta, och väldigt torrt utbud av läsk och snacks
Sköna stolar och tyst publik!!
Jättebra stolar och gott om utrymme.man behöver inte längre oroa sig för att behöva resa sig mitt i filmen. Utrymme finns det för om. Enda minuset är dels att det var varmt och dålig AC,samt att de borde ha två kassor. En för biljetter samt en för snacks. Känns som att det skulle gå fortare då.kanske inte möjligt. Mysig biograf som jag hoppas ska finnas för alltid.
Svea Bion är en fin liten biograf med väldigt sköna stolar både VIP och vanliga. Ljudet är mycket bra. Tyvärr är det en och samma person som sköter både biljettförsäljningen och godis/popcorn/dricka, vilket gör att det kan bli en lång väntan i kö.
En trevlig biografmed biostolar som påminnerlite om Formel stolar /spelstolar. Höga ryggstöd, då att hela ryggen, nacken fick skön vila. Samt att det var rejäla höjdavstånd mellan bänkraderna, man såg bioduken utmärkt..
Som uppvuxen i Söderhamn har Svea Bio alltid en plats i mitt hjärta. Bilden, ljudet, och atmosfären är utmärkta! Stolarna är sköna att sitta i, popcornen är goda, och det finns eget inga dåliga platser i salongen. Enda anledningen att det inte är fem stjärnor är att det kan ta ganska lång tid att ta sig igenom kön om det är mycket folk.
Bra stolar och fin bioduken. Tiderna på nätet stämde dock inte med verkligheten
Ger vad en bekväm modern biosalong ska. Bra med parkeringsplatser nära.
En trevlig bio med bra salong. VIP raderna har väldigt bra med benutrymme.
Comment on this business

to add Svea Bio Söderhamn map to your website;