facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svea Ekonomi

Svea Ekonomi

About

Vi har finansieringslösningar för dig och ditt företag. På vår hemsida kan du läsa mer om våra tjänster och kontakta oss

Story

Välkommen till Svea Ekonomis Facebooksida!

Sedan 1981 har vi arbetat med finansiella lösningar för företag och privatpersoner. Vi värdesätter samarbetet med alla våra kunder och vårt dagliga arbete drivs av tre tydliga värderingar; engagemang, kompetens och handlingskraft.

I det här forumet presenterar vi framförallt nyheter och event. Är du intresserad av vårt företag och vill veta mer om oss och våra tjänster hittar du mer information på vår hemsida.

Är du redan kund och vill komma i kontakt med oss ber vi dig antingen kontakta din handläggare eller ringa vår kundtjänst på 08-735 90 00.

Products

Fakturaköp
Factoring
Betallösningar
Lån
Spar
Inkasso
Leasing
Billing



"Svea är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet är vi ett naturligt val för många företagare när de behöver en finansieringspartner. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa.Med över 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher.Förutom tjänster som företagslån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso har vi bland annat smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även lån och sparande för privatpersoner."
Address: Evenemangsgatan 31, 16981 Solna
Phone: +46 8 735 90 00
City: Solna
Zip Code: 16981



related searches: svea ekonomi logga in, svea ekonomi kontakt nummer, svea bank, svea ekonomi lån, svea ekonomi kontakt telefon, svea ekonomi faktura, svea sweden, svea ekonomi skövde
Similar places near
Qicard Europe -كي كارد أوروبا Qicard Europe -كي كارد أوروبا 2 km مرحبا بكم في الصفحة الرسمية للمنفذ المتنقل لبطاقة كي كارد الذكية للعراقيين في اوروبا...
Reviews
Otroligt oseriöst finansbolag med pinsamt dålig och oförskämd kundtjänst. Fick påminnelse 60kr pga att jag missat betala en faktura. Helt OK och betalade denna. Två dagar efter betalning skickar de ut krav och inkassoavgift. Ringer kundtjänst som hävdar att de inte fått betalning utan att det tar 2-3 bankdagar innan den syns och vidhåller därför att jag ska betala inkassoavgift. Det tar inte 2-3 dagar för en bankgirobetalning att registreras om man betalar inom deadline på dagen vilket jag gjorde. Då går det på samma dag, såtillvida att man inte satt i system att bedra konsumenter för samla in inkassoavgiften. Vilket uppenbarligen Svea gör.
Väldigt bra på många sätt. Själva bankdelen behöver dock utvecklas med fler funktioner. Exempel så att du skall kunna se vem du får bankgirobetalningarna ifrån och inte en klumpsumma där du själv behöver gissa dig fram till vem som betalat in vad. Svea och liknande aktörer kommer nog på sikt att att ta över dom vanliga bankernas roller främst på grund av kundhanteringen där man faktiskt lyssnar på kunden och uppmärksammar kundens önskemål. Riktigt bra kundvård!
Aldrig varit med om sämre kundservice. Så sjukt otrevliga. Verkligen under all kritik.. Först pratade jag med en kille som inte kunde hjälpa mig med någonting. Fått en kreditupplysning där det stod att jag skulle kontakta inkasso vid frågor men han visste ingenting. Några dagar efter pratar jag med en tjej som låter svintrött/irriterad och inte riktigt går att prata med för hon blir tyst så fort jag sagt något.. När hon sagt att jag ska ge ärendenummer så klickar hon mig??
Bryter mot GDPR lagen, skickar falska fakturor och svarar inte på frågor när man ringer till kundtjänsten och undrar var denna falska fakturan kommer ifrån. Kundtjänsten lägger på utan att svara på frågor. SE UPP FÖR SVEA FÖR DOM FÖRSÖKER RÅNA DIG PÅ ETT LAGLIGT SÄTT. BETALA INTE EN KRONA UTAN ATT UNDERSÖKA HELA ÄRENDET. Fakturorna är falska och du blir av med dina pengar och dom betalar inte tillbaka dina pengar när dom rånat dig!
Behöver ingen förklaring, bara att läsa alla andras kommentarer så förstår ni! Omänskliga rånare som är ovilliga att komma fram till någon rimlig lösning framåt. Förstår inte ens att företag väljer att göra avtal med de. Rekommenderar starkt att välja andra!
Jag tycker mycket om SVEA bank som jag har som företagsbank. Superenkelt att skapa konto och samtidigt registrera bolag. Enkelt med startkapital etc. Superbra hjälp från Adam på kundservice. Varje gång! Minus för att jag inte kunde skicka pengar till Ungern där jag hade köpt inventarier och minus för att jag inte kan använda Swish Företags-appen med SVEA bank. SVEA är inte heller integrerad med mitt bokföringsprogram än, men jag hoppas verkligen att det snart kommer.
Jag är jättenöjd. Bra service, det går snabbt att få ett konto och de är alltid tillgängliga på telefon. Enda nackdelen är att de tar en avgift på 95kr i månaden vilket blir rätt dyrt för en nybliven företagare på ett helt år. Hade det varit billigare så hade den fått 5 stjärnor helt klart.
Bankdelen behöver förbättras avsevärt för att kunna konkurrera med andra aktörer. Några exempel: - Stänger av möjligheten att skicka och ta emot utlandsbetalningar i flera månader pga driftuppehåll. Oacceptabelt. - Går ej att se avsändare för bankgiro-insättningar, utan måste separat gå in på BGC för det. - Inga valutakonton - Går ej att exportera kontoutdrag i PDF format - Oskäligt hög kostnad för att ta emot utlandsbetalningar 300kr per transaktion Svea har en betydligt bättre och smidigare onboarding process att bli kund än andra banker, och svarar snabbt i supporten. Men många förbättringar måste göras för att kunna konkurrera.
Ni verkar ju ha bra räntemarginaler med tanke på att er utlåningsränta ligger på ca.8,5% och uppåt så är det dags att ni höjer er nuvarande sparränta på 2,45%. Flera av era kollegor i branschen erbjuder nu 2,65% med samma villkor såsom fria insättningar/uttag samt insättningsgaranti. Då styrräntan från Riksbanken ligger på 3% kan ni erbjuda detsamma gällande er sparränta!
Jag har begärt offert vad ni vill debitera för en trådlös kortterminal för två dagar sedan. Har fortfarande inte fått något svar, NETS ringde upp samma dag och lämnade pris. SVEA är vår bank och jag tycker det är tråkigt att ni inte hör av er och överväger att köpa abonnemang av NETS istället.
Comment on this business

Directions to Svea Ekonomi with public transportation


Arenan 60 meters
502
505
Backvägen 80 meters
Mall of Scandinavia 160 meters
502
Magasinsvägen 170 meters
Evenemangsgatan 190 meters

to add Svea Ekonomi map to your website;