facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svea Fireworks

Svea Fireworks

About

SVEA FIREWORKS grundades 1993 i Sverige. Vi finns idag i Sverige, Norge, Polen m.fl. och är Skandinaviens största och ledande fyrverkeriimportör.



"SVEA FIREWORKS grundades 1993 och är idag Skandinaviens största och ledande importör av fyrverkerier med drygt 600 återförsäljare i Sverige och Norge. Idag ligger Svea Fireworks klart främst när det gäller kvalitet, upplevelse och säkerhet på samtliga fyrverkerier i sortimentet, stort som smått!INGEN FÖRSÄLJNING TILL PRIVATKUNDER! ENBART TILL FÖRETAGSvea Fireworks sortiment sträcker sig från allt inom bombtårtor i skepnad av raketbatterier, träkistor- och arrangemangsfyrverkerier, men också mindre artiklar såsom konstbomber och airbombs. Vi har ständigt ca. 100 aktiva produkter på lager."
Address: Härningevägen 71, 262 95 Ängelholm
Phone: 042-53031
City: Ängelholm
Zip Code: 262 95


Similar places near
Ahlsell Sverige AB Ängelholm Ahlsell Sverige AB Ängelholm 8 km Mycket välsorterad butik. Trevlig personal
Lasse Frukt & Grönt Lasse Frukt & Grönt 13 km Tillbaka i Ängelholm 2012 01 01
Reviews
Skitsaker Tårta för 1000kr o gick inte o tända varken på 1:an eller 2:an Ett sällskap med långa näsor, välj någon annan lenerantör. Aldrig mer denna c-produkt!!
Jag hoppas verkligen att ni får sluta eran verksamhet. Med tanke på hur otroligt mycket det skadar, både djur och natur. Eller menar ni att alla djuren som dör, smiter, är livrädda är normalt på grund av smällarna och fyrverkerierna som smälls titt som tätt?
Har tyvärr börjat sälja vilseledande produkter där de stoppar i en liten pjäs i ett mycket större skal för att tjäna mer pengar. Pjäsen ser maffig ut men väger ingenting och effekten är därefter.
Helt klart de bästa fyrverkerierna!
Säljer ni året om?
Mycket fina fyrverkerier!
Dom bästa fyrverkerierna !
Grymma fyrverkerier
I love theirs quality on theirs fireworks but not the prices Översatt av Google Jag älskar deras kvalitet på deras fyrverkerier men inte priserna
Översatt av Google Underbar plats : Original Wspaniałe miejsce :
Comment on this business

to add Svea Fireworks map to your website;