facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svea Husbilar

Svea Husbilar

About

Svea Husbilar
SVERIGES STÖRSTA FÖRMEDLARE AV HUSBILAR

Story

STÖRST I SVERIGE PÅ FÖRMEDLING AV HUSBILAR
Vårt Team har över 20 års erfarenhet av husbilar och husvagnar och vi har våra två anläggningar i Älmsta norr om Norrtälje, samt i Sandared utanför Borås

Vill du sälja din husbil skapar vi genom ett tryggt, professionellt, personligt och genomarbetat tillvägagångssätt bästa möjliga förutsättningar för försäljningen av er husbil. Vi har kunder från hela Sverige och är därför övertygade om att detta passar även er.
Vänligen läs mer om det nedan.

Vi är specialiserade på försäljning av begagnade husbilar av alla märken. Vi samarbetar med MECA rikstäckande verkstäder, KAMA Fritid, Reimo, Santander, Transportstyrelsen, Handelsbanken, Blocket, AutoConcept mm.

Missa heller inte vår Facebook-kanal som är Sveriges snabbast växande i vår bransch. Där delar vi kontinuerligt med oss av vår vardag. Svea Husbilar ligger även i framkant när det kommer till annonsering och försäljning av husbilar. Bland annat har våra populära videos miljontals visningar.

Vi erbjuder även vinterförvaring och samt andra verkstads och servicetjänster som gör ditt husbilsägande till en fröjd!

Varmt välkommen att kontakta oss!



"STÖRST I SVERIGE PÅ FÖRMEDLING AV HUSBILARSvea Husbilar är är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.Vårt Team har över 20 års erfarenhet av husbilar och husvagnar och vi har våra tre anläggningar i Älmsta norr om Norrtälje, Kinna samt i Mora.Vill du sälja din husbil skapar vi genom ett tryggt, professionellt, personligt och genomarbetat tillvägagångssätt bästa möjliga förutsättningar för försäljningen av er husbil. Vi har kunder från hela Sverige.Vi är specialiserade på försäljning av begagnade husbilar av alla märken. Vi samarbetar med MECA rikstäckande verkstäder, KAMA Fritid, Reimo, Wasa Kredit, Transportstyrelsen, Blocket mm."
Address: Hantverksvägen 12, 76431 Älmsta
Phone: 0176-27 66 00
City: Älmsta
Zip Code: 76431



related searches:
Reviews
Personalen är fantastisk mycket trevliga och tar sig tid med en många fina bilar och håller vad dom lovar vid köp.
En riktig lurendrejar firma, som gärna lurar äldre på pengar. Har sålt min mors husbil genom dom. En Adria från 2011. Dom sålde den för 590t betalade ut 390t!?
Väldigt trevligt bemötande! Plus till dig Tobias.
Lämnade förmedlingsuppdraget på måndagen och på 2 dagar var det sålt! Tackar och bockar.
Mycket trevligt bemötande som ledde till en affär den 3/1 av vår första husbil. Och idag den 6/2 fick vi en lång lärorik och bra genomgång av bilen. Nu längtar vi till våren. Tack Svea Husbilar.
Rena rama lurendrejerifasonerna hos Svea husbilar. Anlita inte dom, det är rena blåsningen. Dom tar provision på det värderade priset, inte på vad man får ut efter "genomgång", reparation och ej godkända prissänkningar. Provisionen på min husbil blev 1/3 av vad jag fick ut av försäljningen. Bedrägeri!!! Se upp med Svea husbilar, ni blir blåsta!! Polisanmälan och ARN anmälan på gång.
Snabb o smidig affär via telefon och nätet
Hämtade vår Dethleffs igår o vill tacka Svea Husbilar i Norrtälje för ett mycket trevligt bemötande. Marcus o hans team har verkligen stått upp till alla förväntningar. Och vid leverans så fick man nästan 2 Tim genomgång av husbilens alla funktioner o var allt finns o många bra tips…..kanonbra. Vill verkligen rekommendera Svea Husbilar för dom bryr sig om kunden. Tack Marcus…fr Janne o Agneta
Svea Husbilars 3 månaders "Garanti" är värd 0 och intet. Havererad koppling efter en månad och 130 mil: "Tråkigt att höra, men det är inget vi kan hjälpa dig med". Inte alls så som de lät påskina under försäljningen.
Supertrevlig personal!!. Fick bra hjälp med det man kan förvänta sig. För att få betyg 5 så önskar jag högre teknisk kompetens hos säljaren kring hur solceller och extra utrustning fungerar.
Comment on this business

to add Svea Husbilar map to your website;