facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SVEA SECURITY

SVEA SECURITY

About

SVEA SECURITY
Fraktfritt vid köp över 1000 kr

Story

Sveasecurity erbjuder Personalen inom Polisväsendet, Miliär, Vaktbolag och för allmänheten produkter inom säkerhetssektorn.

Vi uppfyller dagens aktuella krav i samhället, samt är beredda på dom nya krav som ställs av våra kunder i framtiden. Sveasecurity står för kompetens kunskap och maximal kundservice i alla avseenden.

Vi samarbetar med flera olika grossister för att kunna skapa största möjliga valmöjligheter för dig som kund!

Address: Storgatan 52 A, 541 50 Skövde
Phone: 0761-873790
City: Skövde
Zip Code: 541 50



related searches:
Reviews
Aldrig fått ett bättre bemötande i en butik. Har vid 2 tillfällen fått hjälp utav Tobbe som la ner sin fulla uppmärksamhet och energi på att se till att jag fick helt rätt uniformsdelar. Jag åker själv 3 timmar enkel väg för att handla i denna butik och det är värt varenda minut. Kan starkt rekomendera butiken om du arbetar i uniform och jag personligen kan inte tänka mig att köpa hos någon annan.
Bra priser och stort sortiment, hjälpsam service också!
Åkte från Örebro 30 mil tur och retur till deras butik i Skövde för att köpa en skyddsväst, det var det värt. Bra bemötande och mycket hjälpsam.
Mitt första besök i den fysiska butiken.Härligt bemötande och trevlig : Riktigt bra utbud i butiken tyckte jag efter att ha gått runt lite och tittat
Har uppenbarligen väldigt gott om kunder eftersom de vill bli av med några. Åkte ända från Gullspång för att mötas av en lapp på dörren där det stod att de öppnade 12 istället för 10 UTAN ETT ORD OM DETTA PÅ HEMSIDAN. Jag hade fått en sista sekunden resa norröver och kunde inte vänta. Så det var bara att åka hemmåt tomhänt och en kvarts tank fattigare utan någon trunk, kängor och fleece som jag var i akut behov av. Jag blev mycket besviken. Jag kunde ha överseende med de dyrare priserna men det här blev inte bra. Hädanefter handlar jag på Terräng.
Besökte butiken i Skövde. Jätte trevlig personal. Lånade ut väst när jag provade skjorta och byxor för att det skulle bli så bra det kunde. Kom sent men personalen uppmuntrade mig att ta min tid och prova det jag ville. Kändes verkligen som att de ville att jag skulle vara nöjd, inte köpa mera.
Otroligt bra service! Hjälpsamma och trevliga hela bunten. Köpt innan och kommer definitivt köpa igen, rekommenderar starkt!
Mycket kunnig personal och väldigt hjälpsamma med att hitta och ta hem rätt utrustning även om det inte finns hemma i butiken.
Kvalitativ utrustning till bra priser. Rekommenderas. Handlat här igen, så bra, en butik o personal som värderas högt. De som vet, de vet.
Helt ok utbud. Förträfflig hjälp av kassören! Gick därifrån med större inköp än planerat ;
Comment on this business

to add SVEA SECURITY map to your website;