facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sveafordon

Address: Cementvägen 10, 136 50 Stockholm
City: Stockholm
Zip Code: 136 50


Similar places near
Salong Tisax Salong Tisax 1 km Mina barn och min man klipper håret hos dem. Den är en av de bästa frisörsalongerna....
Jordbro IP Jordbro IP 1 km Nära till lekpark. Bra om man har med syskon som inte orkar titta på en hel match.
Västerbommen, Jordbro Västerbommen, Jordbro 2 km Jag älskar västerbommen för dess natursköna området som finns omkring.
Nedre Rudan Nedre Rudan 2 km Trevligt gå runt sjön. Tyvärr mycket skräp runt sjön.
Haninge Haninge 3 km Haninge ist eine Gemeinde (schwedisch kommun) in der schwedischen Provinz Stockholms ...
Aspentorpet Aspentorpet 3 km Båtsmanstorp från 1740-talet
Noga Omsorg Haninge AB Noga Omsorg Haninge AB 3 km Dålig infon äng rabatter erbjudanden men bra förråd och bra läge. Lite dyrt
Västerhaninge Ridskola Västerhaninge Ridskola 3 km Tack för god och Trevlig Middag
Damaskus Maskinskydd AB Damaskus Maskinskydd AB 3 km Vårt produktsortiment består av mekaniska skyddskomponenter för tillverkningsindustri...
Ödfjälls Plåtslageri AB Ödfjälls Plåtslageri AB 4 km Hos oss får Du det lilla företagets stora fördelar med det personliga engangemanget o...
Reviews
Mycket nöjd med servicen, extra tack till Christoffer som var med genom hela köpet, lyssnade och tog in. Blev ett köp
Köpte en Sur Ron Light Bee EU45, alltså en elmoppe. Fick väldigt bra och personlig service av familjemedlemmarna. Rekommenderas! Skriver detta för att jag själv hade ingen aning om att jag "behövde" en sån moppe vid 50+ och för att jag blev så väl omhändertagen, det är ovanligt idag med bra och personlig service. Får resa en bit, men hellre det och få bra service. Fräscha lokaler och lätt att parkera utanför.
Toppen ställe med familjär atmosfär med extremt kunnig personal som är super trevliga och hjälpsamma
Beställt Swetrack plus för avhämtning och fått mail om att den finns att hämta. När jag kommer till butiken i Handen C visar det sig att de klantat sig. De har fått in fel produkt. Eftersom jag bor väldigt långt bort och det är Svea Fordon som klantat sig, så tycker jag att de kan bjuda på frakten... Men icke! Jag ska minsann betala frakt om 99 kr om de ska skicka hem den till mig, alternativt att jag kommer in igen om några dagar. Han erbjuder också att annullera ordern om jag inte vill betala frakten. I den här butiken klarar man tydligen inte den att stå för sina egna misstag, utan kräver att kunden ska betala, trots att butiken gjort fel. 99kr är en skitsamma. Det är principen att inte kunna stå för sina misstag som jag stör mig på. USELT!!!
Jag köpte min MC hos Svea fordon och är supernöjd. Jag var där vid flera tillfällen och pratade med flera av grabbarna på plats, å alla var supertrevliga och tillmötesgående. När jag skulle ta mitt körkort och eventuellt inte hinna innan de skulle stänga erbjöd de sig att hålla öppet bara för mig. DET är service!
Super trevliga, Tydligen störst på cf men det märks inte på servicen genuint familjeföretag med personlig och grymt bra servis. Jag va där ca 4 ggr och dom svarade glatt på alla frågor när jag velade slutade med en cf 625 bytte upp mig från en grizzly 550 2014 och cfen känns verkligen jä….. stabil, solid och går mycket fint super nöjd och stort tack till Svea fordon
Vi åkte dit 2 gger för att se och känna på elmoppen Super Soco, och sedan köpa en. Båda gångerna pratade vi med säljaren Christofer som var väldigt saklig och kunnig och lät övertygande. Jag är helnöjd med informationen vi fick och köpupplevelsen så långt. Nästa gång ska vi hämta moppen.
Trevliga, hjälpsamma grabbar och man känner att dem verkligen kan sina grejer. Köpt Ligier moppebil som vi är supernöjda med!
Här finns det massor av körbara leksaker Håll i hatten för det är bra personal också,
Ett grymt företag om du vill köpa Moped eller ATV. Köpte en Eu moped till dottern av dom. Invicta Blackster. Kunnig och trevlig försäljare. Grym service när vi hämtade mopeden. En full genomgång av funktioner och annat. Dottern är super nöjd.
Comment on this business

to add Sveafordon map to your website;