facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svealandskliniken Kiropraktik & Hälsa

Svealandskliniken Kiropraktik & Hälsa

About

Tjänster inom kiropraktik, idrottsmassage, dry needling och friskvård i Forshaga.
Öppet efter avtalad tid och bokas på hemsidan eller i telefon i mån av tid.

Story

Svealandskliniken i Forshaga drivs av Kim Kessler och erbjuder behandlingar inom kiropraktik och massage. Vi erbjuder också friskvård och föreläsningar i Värmland för privatpersoner och företag.

Kim har utbildats vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna och har ett förflutet inom idrott som både tränare och utövare i simsport. Hon har även gått Bosöns (Utvecklingscentrum för idrott) Friskvårdskonsulentlinje.

Kim ser människan och kroppen som en helhet och tycker det är viktigt att utifrån individen ge rätt vård och behandling. Mjukdelsbehandling, träningsrehabilitering och justeringstekniker tycker Kim är viktigt för ett hållbart resultat.



"Svealandskliniken i Forshaga drivs av Kim Kessler och erbjuder behandlingar inom kiropraktik, dry needling och massage. Vi erbjuder också friskvård och föreläsningar i Värmland för privatpersoner och företag.Vi erbjuder även massage, kostrådgivning, MammaMage, personlig träning och löpcoaching.Kim har utbildats vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna och har ett förflutet inom idrott som både tränare och utövare i simsport. Hon har även gått Bosöns Friskvårdskonsulentlinje.Kim ser människan och kroppen som en helhet och tycker det är viktigt att utifrån individen ge rätt vård och behandling. Mjukdelsbehandling, träningsrehabilitering och justeringstekniker tycker Kim är viktigt för ett hållbart resultat."
Address: Grossbolsgatan 1A, 66730 Forshaga
Phone: 054866060
City: Forshaga
Zip Code: 66730



related searches:
Similar places near
Massage för Kropp & Själ Massage för Kropp & Själ 369 meter Certifierad massageterapeut! Mer information på hemsidan - www.mallans.se
Hälsohuset Forshaga AB Hälsohuset Forshaga AB 978 meter Hälsohuset Forshaga AB
Becara - Massage & Wellness Becara - Massage & Wellness 9 km Massageterapeut i Deje. Erbjuder bland annat: - Finsk klassisk massage- Hot stone Mas...
Reviews
Väldigt bra kunnig engagerad. Förklarar så man förstår. Kan rekommendera.
Proffsigt och omhändertagande. Hjälpte senast med mer än vad jag kom för, helt oväntat blev ytterligare krämpa lindrad.
Väldigt nöjd med kim, hon e duktig noggrann och gör alltid ett bra jobb på min kropp.
Riktigt bra, upplevde ett tryggt omhändertagande för bästa resultat.
Mycket nöjd! Känner mig sedd,hörd och omhändertagen!
Kim är jättebra på det hon gör.
Bästa kiropraktorn!
Comment on this business

to add Svealandskliniken Kiropraktik & Hälsa map to your website;