facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svedala Automation

Svedala Automation

About

Vi levererar installation, service, konsult, styr & regler och energirådgivning med bra kvalitet till ett bra pris inom fastighetsautomation.

Story

Vi är ett företag med lokal anknytning. Tanken är att leverera installation, service, konsult, styr & regler och energirådgivning med bra kvalitet till ett bra pris till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi hjälper också till med projektledning, konstruktion av värme och ventilationsanläggningar. Vi ser helheten i fastigheten och att systemen pratar med varandra för bästa komfort och ekonomi. Vill ni ha periodisk översyn i form av avtal, eller ha anläggningen uppkopplad och övervakad med energibesparing så ordnar vi det.
I samarbete med olika samarbetspartner och leverantörer så ser vi till att ni får högsta möjliga kvalitet till det lägsta möjliga priset.

Address: Sjöängsvägen 18, 23335 Svedala
Phone: 0703686410
City: Svedala
Zip Code: 23335


Reviews
Inte vidare trevlig när man ringer. Ok att man har mycket att göra men man kan säga det på ett trevligt sätt. Har man det sättet så behöver man inte bekymra sig att ha mycket att göra i framtiden.
Comment on this business

to add Svedala Automation map to your website;