facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svedala Chark & Grill

Svedala Chark & Grill

About

Öppettider:
Mån-fre 10-18
Lör 10-15
Sön Stängt
Midsommarafton 9-13
Midsommardagen Stängt

Välkomna!

Address: Företagsgatan 8, 23351 Svedala
Phone: 040402323
City: Svedala
Zip Code: 23351



related searches:
Similar places near
Highway Svedala Highway Svedala 322 meter Detta var under all värdighet. Kall mat med utkörning, missade en av maträtterna och ...
Alexs pizzeria Alexs pizzeria 721 meter Positivt överraskad! Väldigt god pizza till bra pris, samt trevlig personal.
MR JAVA MR JAVA 1 km Väldig stor tallrik kan man säga. Plus, mycket gott. Absolut är Svedalas bästa restau...
Holmagården Äldreboende Holmagården Äldreboende 2 km Översatt av Google Mycket snälla och trevliga människor som jobbar där. Original Ver...
Nötesjö smakfulla möten- Konferenshotell Nötesjö smakfulla möten- Konferenshotell 7 km Fint läge, skönt att komma ifrån storstadshetsen! Rummen var jätte mysiga, personalen...
Reviews
Kan verkligen rekommendera Svedala Chark. Trevligt bemötande av personalen och framför allt mycket GOD mat, inte snåla portioner heller.
Riktigt rejäla portioner! Schnitzeln var helt okej men mätt blev jag
Helt ok utbud av korv och kött. Har dock inte tillbehör som exempelvis potatissallad och dylikt. Bemötandet var väl sådär, men det beror nog på vem man får hjälp av. Bra med parkering i alla fall.
Åt väldigt god helgbuffe med utsökt mat o goda efterrätter
Dagens pyttipanna liknade mer en sörja blandad med olja än pytt och extremt salt. Tyvärr har kvaliteten på maten blivit sämre med tiden och där är inte mycket kärlek i matlagningen kvar.
Rekommenderas absolut inte om du är rädd om hälsan. Spättan jag beställde var oätlig eftersom dom friterat den i härsken olja, vilket är mycket skadligt för kroppen. När jag påpekade det möttes jag av total nonchalans. Dom var bra för ett par år sedan men har blivit sämre och sämre.
Kom 3 timmar sent till studenten vi var på, och när dem väl kom så var maten riktigt dålig.
Gott om god mat och trevlig/ kunnig personal.väl värt ett besök.mycket rent och fint.
Fruktansvärt dålig kontroll över beställningar!!! Vi hade beställt catering för 8 pers. När vi skulle hämta beställningen var ingenting färdigt och man hade glömt oss helt och hållet! Otroligt dåligt, kommer aldrig anlita er igen!
Betyget är efter 4 besök på lunchen. Maten är inget woho, ganska smalöst och tråkig. Bra pris och stora portioner. Ett plus för platsbestick!
Comment on this business

to add Svedala Chark & Grill map to your website;