facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Svedala lågprisdäck 040-475 475

Svedala lågprisdäck 040-475 475

About

Svedala lågprisdäck är din lokala totalleverantör av däck & fälg, bil & mc-service, däckhotell samt specialdäck till allt som rullar. Öppet 8-17 mån-fre.



"Märkesdäck, bil & mc-service för dig som gillar bra affärer! Vi är anslutna till BDS -rätt delar för din bil. Vi är snabba och kvalitetsmedvetna. Välkommen!"
Address: Gyllerogatan 6, 23351 Svedala
Phone: 040475475
City: Svedala
Zip Code: 23351



related searches:
Similar places near
Transportbilar i Svedala Transportbilar i Svedala 333 meter Supertrevligt ställe med fantastiskt kundbemötande. Världsklass!!!
Motorcity i Svedala AB Motorcity i Svedala AB 361 meter Köpte en begagnad bil rent för dyrt egentligen, men var tvungen att ha den. När motor...
DD Performance DD Performance 371 meter Mindre spännande körtur till DD performance, definitiv körglädje där ifrån. Kunnig ki...
Premium Auto Premium Auto 735 meter Vi åkte förbi här trevlig lokaler men inga säljare?
Ecobil Malmö AB Ecobil Malmö AB 896 meter Välldigt nöjd. Jätte trevlig personal, fixar allt snabbt & bra
Svedala AutoDepå AB Svedala AutoDepå AB 1 km Svedala Autodepå AB är en bilverkstad som sysslar med Service och reperationer av bil...
Go Bigger Truck Stuff Go Bigger Truck Stuff 3 km Go bigger with us! Rostfria utblås 2x5" 2x6" 2x8" tar fram andra storlekar om så önsk...
Limhamns Motorklubb Limhamns Motorklubb 7 km Finns banor för alla åldrar, små mellan och vuxna samt enduro banan.
Reviews
Gillar att stödja lokala företagare, men att de kallar sig för för lågpris det tkr jag inte det var, priset för däcken var i överkant, och montering var det dubbla mot det övriga däckfirmorna. Snurrig personal, men ett trevligt bemötande!
Supersnabb och bra service. Kom in som Drop In kund för att få byta till sommardäck. Det tog under 10 minuter. Jättetrevligt personal också.
STORT TACK proffsiga på alla sätt o vis. Löste enkelt/snabbt och smidigt mitt problem. Trevligt bemötande och trevlig personal. Rekommenderar dem på det varmaste.
Snabb service och trevligt bemötande
Ville byte en ventil. De rullade in bilen och sa att jag borde byta alla fyra. Jag ville bara byta den som var akut och eftersom de bara ville byta alla fyra så fick jag avstå. Då fick jag plötsligt betala tre eller fyra hundra för att de kollat bilen vilket jag inte bad om. Har även konstaterat att det alltid är billigare att köpa däcken själv.
Mycket service minded och trevlig personal! Mycket bra jobb till mycket rimligt pris! Är verkligen värda fem stjärnor!!!
Efter ett däckbyte fick jag löpande besked om nya saker som var fel med bromssystemet och det skulle kosta en bra bit över 20.000 i ytterligare reparationer, att det var en fara för andra och att den inte skulle gå genom besiktningen. Det var inget jag kunde kontrollera själv, sade dem, utan det var till att lita på deras expertis. Efter att det kostat över 15.000 i reperationer tog jag tillbaka bilen för att bilen fungerade utan problem när jag lämnade in den. Istället besiktigade jag den för att få en objektiv bedömning. Då var det inget fel och bilens bromsar fungerade hur bra som helst. Jag betalade 15.000 i god tro, tur att jag inte betalade lika mycket till. Börjar mer och mer tro att de antingen råkade förstöra något i styrenheten utan att berätta det, eller att de försökte mjölka mig på pengar. Jag råder alla att ta en second opinion före dyrare reparationer här.
Schysst ställe att köpa dina däck på. Trevligt bemötande och kundfokusserade
Köpte två nya sommardäck. Arbetet utfördes snabbare än förväntat. Personalen var verkligen serviceinriktade och tog emot oss med ett leende. Kommer att bli stammis här.
Snabb effektiv AC-service av Petter! Tack för att du ordna så vi fick tillbaka kylan i bilen!
Comment on this business

to add Svedala lågprisdäck 040-475 475 map to your website;